Vi fortsætter de julede takter med nok endnu en julegaveidé til en super pris.I dag har vi sat prisen ned på en række mercandise-produkter fra Manchester United og Barcelona. Det inkluderer både smart engangsservice, deodoranter og hårvoks og det hele kan klares til en rigtig fordelagtig pris.

Vi er snart inden for én måned af Juleaften og indtil vi rammer d. 1 december, vil vi dagligt komme med en ny julegaveidé. I dag kan du ruste dig perfekt til en eventuel fodboldinspireret fødselsdag, skulle du have en sådan i horisonten, og så kan du også finde en lille ting til pakkekalenderen eller måske endda træningstasken.

Du kan nemlig købe dig noget rigtig lækkert engangservice, der egner sig særdeles godt til fødselsdagsselskaber, fodboldaftener med drengene eller noget helt tredje. Det kunne eksempelvis være Plastikkrus fra Barcelona og Manchester United, som du kan købe for blot 19 kr.

Til samme fordelagtige pris kan du også købe Manchester United og Barcelona engangsservietter og når nu vi er igang, kan du også få en pakke med Manchester United eller Barcelona paptallerkner med og uanset hvad du vælger, så får du det til kun 19 kr.

Går du og mangler en deodorant til sportstasken, så finder du ikke en bedre pris end her. Du kan helt eksklusivt frem til i morgen kl. 10 også købe dig en Manchester United eller Barcelona deostick til kun 29 kr.

Derudover kan du også få en Barcelona hårvoks med til samme pris - kun 29 kr.

Har du en Barcelona- eller Manchester United-fan i familien, er jeg sikker på, at én eller flere af dagens julegavetilbud vil falde i god jord i julesokken. Skal du udnytte dig af dagens julegavetilbud? Eller står der noget helt andet på din ønskeliste? Del din kommentar med os herunder.