På en dag fyldt med støvlelanceringer vil Puma også være med - og hvad er mere passende end at løbe kontra på Adidas' overvejende sorte tema med en meget, meget grøn støvle? Den nye Puma evoSPEED bliver nemlig Grøn/Hvid, og kommer til at kunne ses på fødderne af bl.a. Clichy, Agüero, Falcao og Giroud. Se den nye farve her, og husk at give dit besyv med i boksen herunder.

Forudbestil din Puma evoSPEED 1 Grøn/Hvid/Blå lige her - kun 1.359 kr.

Puma introducerede tidligere på året deres evoSPEEd-serie, som tog over hvor Velocity slap - netop med fokus på lav vægt, fit og flex. Støvlen fik et nyt look og blev betragteligt lettere, og blev hurtigt adopteret af mange af spillets bedste angribere i Agüero, Falcao og Gomez.

En af de største forandringer på støvlen var visuel, hvor evoSPEED fik den nye Puma formstribe formet som et lyn - naturligvis inspireret af “Mr. Speed”, Usain Bolt. Lyn, lightning bolt, Usain Bolt - ja, der er tænkt over sagerne.

Den nye farve af evoSPEED følger naturligvis over hvor de andre slap, og kommer både i mikrofiber og læder. Mikrofiberstøvlen er lavet med en overdel af japansk enkeltlags mikrofiber, som smyger sig rundt om foden og sikrer et præcist touch på bolden.

Samtidig er den udstyret med Pumas GripTex-teknologi, der er en overdelsbelægning med små, klæbrige knopper der sørger for greb i bolden selv i vådt vejr. EvoSPEED er også lavet med komfort in mente, hvilket viser sig ved støvlens EverFit cage, der nærmest som et skelet holder stabiliteten i overdelen samt sikrer et tæt og støttende fit.

Læderstøvlen er lavet med en overdel af blødt kængurulæder, som både giver et elegant touch på bolden men samtidig også smyger sig lækkert rundt om foden for en imponerende komfort. Begge støvler har Pumas DuoFlex-sål, som er designet til at give en naturlig bevægelse når du accellererer.

En af støvlens hotteste navne, Radamel Falcao, siger følgende om den nye farvevariant; “Jeg kan virkelig godt lide alle de forskellige farvevarianter, som Puma tilbyder mig, for jeg nyder forskellen og synes godt om når støvlerne skiller sig ud på banen. Jeg har spilleti evoSPEED siden maj i år, og føler mig enormt selvsikker i dem.”

Den ny farve af Puma evoSPEED er allerede klar hos spillerne, og du vil allerede fra denne uge kunne se Agüero, Clichy og Giroud trække dem på fødderne, når det går løs i Champions League.

Du kan også allerede nu bestille din Puma evoSPEED Grøn/Hvid/Blå - til kun 1.359 kr. Støvlen forventes på lager i starten af december, så den kan sagtens nå at lande under træet d. 24. december.

Hvad synes du om Falcao, Giroud, Clichy, Agüero & Co.’s ny farvevariant? Er farven for pikant, eller synes du lige som Falcao, at det er fedt at den skiller sig ud? Del meget gerne dine tanker om evoSPEED og den nye farve med os i boksen lige herunder.