Slut sæsonen af med et Deadly Strike | Se den seneste- og farverige adidas pack!

27.03.2018

Skrevet af Zlatko

Vær farverig og uforudsigelig. Bliv et med dine omgivelser og slå til uden at blive opdaget. Vind på banen og gaden, eller endda i buret. Find dit Deadly Strike og gør en ende på alt med blot en berøring. adidas byder dig velkommen i junglen med deres seneste- og farverige Deadly Strike Pack. Få inspiration fra junglens mest dødelige rovdyr!

Vi er på vej ind i den sidste del af sæsonen. Tiden er inde til at vise, at du er game-changeren og spilleren, som bliver husket for evigt. Vær forskellen og bliv bemærket i denne farverige pack fra adidas. Deadly Strike Pack er inspireret af junglens mest farverige og dødeligste rovdyr! Denne colourway er så gennemført, at du med garanti skiller dig ud fra resten, og bliver bemærket ved et enkelt blink. Gå ind på banen for at vise at du er forskellen, og at du er her for at skabe!

adidas Deadly Strike Pack kommer til at blive brugt af alle pro spillere. Dele Alli, Mesut Özil og Paul Pogba kommer alle til at bruge deres Predator 18+ i den nye Deadly Strike colourway. Predator 18+ tilbyder stadigvæk de innovative teknologier, som man bl.a. så på Cold Blooded- og Nite Crawler pack. Du får Purecut Laceless systemet, Forged Knit integrationen, BOOST™-midtsålen, Primeknit Sockfit, Controlskin og en anatomisk overdel. Alt dette giver dig den velkendte Predator følelse, bare i en ny og levende jungle colourway.

Fortsættes nedenfor.

adidas X 17+ har fået et udseende som gør den hurtigere end nogensinde, og denne mint-blå colourway, med et par konge-blå detaljer sidder lige i skabet. Teknologisk er adidas X stadig den samme som de tidligere colourays, og er bygget til de farligste- og hurtigste spillere i fodbold. Prøv at forestil dig Luis Suárez, Mohamed Salah og Paulo Dybala løbe rundt og scorer vigtige mål der sikrer vigtige point i ligaen, og alt dette med blot et dødbringende hug.

Lad os slutte af med de to Nemeziz støvler. Når man kigger på teknologierne i støvlen, er det den samme som dens forgængere. De tilbyder stadig en forbedret præstation til de mest adrætte spillere. Nemeziz 17+ 360 Agility Deadly Strike er den eneste støvle som er lavet i en anderledes farve, i forhold til resten af støvlerne som alle er lavet i en konge- og mint blå kombination. Nemeziz-farven må være den vildeste i Deadly Strike packen, og du bliver garanteret spottet på banen med støvlerne på. Vi kan ikke vente til at se Firmino og Immobile lege med forsvaret, og afslutte det hele af med et Deadly Strike foran målet. Derudover, så har Nemeziz 17+ 360 Agility Messi også fået en opdateret farve, og den ser endnu sprødere ud end den tidligere Cold Blooded. Det ser ud til at Messi er mere end klar til at slutte sæsonen af med stil og trofæer.

Skal du også slutte sæsonen af, med et Deadly Strike som sikrer dit hold trofæet? Så kan du købe din adidas Deadly Strike støvle her!