Tilbage til rødderne med Nike | Nye Air Max 97 CR7 sneakers!

27.03.2018

Skrevet af Zlatko

Den nye Nike Air Max 97 CR7 tager inspiration fra det fodtøj, som Ronaldo brugte da han var en dreng. De fejrer også hans storhed både på og udenfor banen. Air Max 97 er taget til et nyt niveau med netop dette designs mange detaljer. Vil du gerne lære mere om Ronaldos barndom, samt hvordan inspirationen til sneakeren opstod? Så læs videre forneden.

Mange af os kender allerede til historien om Ronaldo, og den lange og barske vej han har været på, for at nå til der hvor han er i dag. Hans kærlighed og glæde til fodbolden har ikke været et emne, indtil i dag!

Da Ronaldo var en ung dreng, var det begrænset hvor mange ting han havde, og dette gjaldt også hans fodtøj. Han havde et par sko til at lege i, og et andet par til skolen. Skoene til skolen var altid rene og velholdte, hvorimod skoene til leg ofte var hullede. Dette skete på grund af de utallige timer, som han brugte ude på fodboldbanen, hvor han legede og finpudsede hans fodbold-evner. Hver gang han kom hjem til sin mor med skoene, ville hun lappe dem sammen, så han igen kunne komme ud og lave det han elskede mest som dreng.

Nike har lavet disse nye Nike Air Max 97 CR7 for at fejre Ronaldos lange vej til succes. Elementerne fra hans barndomshistorie er nøje overvejet, da Nike designede disse sneakers, hvilket gør dem endnu mere specielle.

Sneakeren har stadig den traditionelle Air Max 97 silhuet og den velkendte Air Max enhed, som giver en fremragende stødabsorbering. Hvis du tager et nærmere kig, så vil du også kunne se et lappet-design. Dette tager os tilbage til historien omkring Ronaldos mor, som plejede at lappe hans sko. Nike har derfor valgt at bruge forskellige materialer, som er syet sammen, og det giver sneakeren en autentisk følelse. Farven som er brugt, er den samme som man ser på Portugal Hjemmebanetrøjen. Dette element, sammen med CR7 guldlogoet på hælen og det grønne og gule snørebånd fortæller CR7s historie. Elementerne viser hvor Ronaldo kom fra, hvad han har opnået, og til sidst hvor han er i dag. Nemlig som Anfører for det portugisiske landshold. .

Derudover er Nike Air Max 97 CR7 også lavet med et reflekterende egenskab. Dette får skoen til at lyse op i mørket, som man tidligere har set på Air Max 97 sneakers. Netop dette illustrere CR7s smag for prangende og skinnende ting.

I mandags var det 'International Air Max Day', men det er ikke for sent at fejre det! Sneakeren vil være tilgængelig fra d. 31. marts, og kan købes lige her.