Vi starter mandag morgen med en julegaveidé til den fodboldinteresserede og i dag retter vi fokus mod én af weekendens vildeste kampe. Lørdag slog Arsenal lokalrivalerne fra Tottenham med hele 5-2 og i dag markerer vi således den flotte sejr. Derfor kan du dagen ud erhverve dig en Arsenal-trøje eller et helt sæt med 25% besparelse.

Dagens Julegaveidé er i dag rettet mod fans af The Gunners, for du kan indtil i morgen kl. 10 købe dig en trøje, et spillersæt, et par strømper eller et par shorts fra sættet med 25% besparelse. Du kan se det store udvalg af Arsenal-trøjer og sæt lige her

Det vil sige, at du kan vise din støtte til London-klubben til en helt fantastisk pris, men skal slå til nu, for om kl. 10 tirsdag morgen rettes priserne tilbage. Så skynd dig ind forbi vores Arsenal-kollektion her, hvor du kan erhvere dig et spillersæt, en trøje eller måske et par shorts og strømer med 25% besparelse.

En Arsenal-trøje kan de næste indtil tirdag morgen klokken 10 købes for blot 449 kr. og blot 374 kr. for en børnetrøje - du sparer altså 25%. Men skynd dig at slå til, for tilbuddet gælder kun til i morgen.

Derudover, så kan det anbefales, at du lægger vejen forbi for store Julemarked her, hvor du kan se alle de mest populære julegaveidéer, fantastiske tilbud og meget mere.

Du kan se frem til lignende tilbud resten af november, hvor vi dagligt vil levere en julegaveidé til en fantastisk pris. Vi har allerede været forbi Barcelona-strømper, sengesæt med de størsteklubber i Europa og nu Arsenal-trøjer og sæt. Skal du have en Arsenal-trøje under træet i år? Eller krydser du fingre for noget helt andet? Lad os høre om det i kommentarfeltet lige herunder.