Vi starter ugens sidste dag med en julegaveidé til de fodboldinteresserede. Det er faktisk ikke kun i dag, at vi vil gøre det, for hver dag resten af november kan du se frem til en ny julegaveidé, så du ikke løber tør for inspiration i juleperioden. I dag sætter vi fokus på lækre sengesæt fra de allerstørste klubber i Europa, som du lige nu kan få til en fordelagtig pris.

Går du og drømmer om fodbold? Eller kender du måske, nogen der gør? I så fald, så har vi den perfekte julegaveidé til dig, for lige nu kan du spare 33% på alle vores sengesæt fra de største klubber i Europa. Du kan lægge dig til at sove med alt fra Manchester United og Liverpool til Real Madrid og Barcelona, så valgmulighederne er mange - især hvis man har mere end én favorit. Du kan finde dem allesammen inde på vores nye Julemarked kampagneside lige her, hvor du også finder rigtig mange andre gode gaveidéer til den fodboldinteresserede.

Det kan være, at du mangler noget til adventskaldenderen, mandelgaven eller bare en ekstra gave under træet og her kunne et lækkert sengesæt være et perfekt forslag. Uanset hvilken klub der er din favorit, kan du købe dig et sengesæt til blot 199 kr. - du sparer 33%. Så kig forbi vores Julemarked lige her, hvor du finder alle de smarte sengesæt samt adskillige andre gode tilbud.

Resten af november vil vi dagligt præsentere dig for en ny julegaveidé til den fodboldinteresserede del af familien og vennekredsen, så følg med her på siden i de kommende uger for så går du ikke glip af et godt tilbud. Skal du have dig et sengesæt? Eller ønsker du dig noget helt andet til jul? Del din kommentar i boksen herunder.