Det er den vidunderlige dag på ugen igen, fredag. For at fejre ankomsten af alles yndlingsugedag har vi igen lyst til at forkæle jer med et tilbud, der sikkert får et par af jer ud af stolen. Eller skulle vi måske sige tronen. Fordi denne uges fredagstilbud er nemlig Kongeklubbens hjemmebanetrøje, der med 25% rabat, ikke kommer til at koste dig dit halve kongerige. Det betyder at, fra nu af til klokken 23:59 i aften, kan du erhverve dig en Real Madrid-trøje for kun 449 kr.

Den spanske kæmpeklub er de seneste år igen begyndt at udfordre Barcelona om titlen som værende det bedste hold i verden. Og da de sidste sæson vandt Primera División foran Barca, startede folk for alvor at se dem som jævnbyrdige og ikke kun endnu en udfordrer. Med spillere som Benzema, Özil, Di Maria og ikke mindst Cristiano Ronaldo, der alle trækker i den ikoniske, hvide trøje, har du masser af talent til at inspirere dig til at nå nye højder og måske en dag selv spille på Bernabeus baner.

Derfor har vi reduceret prisen på ”Los Merengues'” hjemmebane-trøje med 25%. Det gælder kun til midnat i aften, så det gælder om at slå til, inden det er for sent. Du kan finde din nye Real Madrid-trøje lige her – Du sparer 25%, om det så er en voksen- eller børne-model du skal have, det er helt op til dig selv, da begge er på tilbud.

Lad hver med at forspilde muligheden for at få fingrene i ”Los Blancos” hjemmebanetrøje, så du kan vise dit tilhørsforhold til den klub, der har vundet flest europæiske trofæer nogensinde. Hvis du slår til nu får du 25% slået af prisen på den sublime Real Madrid-trøje.

Du kan finde alt i vores Real Madrid-kategori lige her, hvor der til midnat i aften er 25% besparelse at hente på den nye hjemmebanetrøje fra Adidas til både børn og voksne.

Helt tilbage i 1920, gav den Spanske kong Alfonso XIII, den dengang blot 18 år gamle klub, lov til at bruge og stolt fremvise den royale krone på deres emblem. Det er vi glade for, fordi det smukke, royale klub-logo indfanger på symbolsk vis den spilfilosofi, der oser af regal overskud, som Real Madrid er kendt for. Er du fristet til af tanken om at spille i den samme trøje som Ronaldo og Co.? Giv os din mening om Madrids hjemmebanetrøje og denne uges fredagstilbud i kommentarfeltet nedenunder.