Adidas Adipure 11Pro SL Sort/Rød er landet og det gør den på elegant og velovervejet manér. Den formår at kombinere det klassiske og elegante fra sin navnebror, Adipure 11Pro, med det lynhurtige og lette fra F50 Adizero til en elegant cocktail. Nu kommer den i en ny farvevariant, der går hånd i hånd med temaet på de resterende Adidas-lanceringer vi har set i dag - sort.

Vil du have det forkromede overblik og se alle alle Adidas' mange nye farver, så besøg vores store Unleash-kampagneside lige her.

På en af de største Adidas-lanceringsdage nogensinde har Adidas løftet sløret for deres nye farve af AdiPURE 11Pro SL - den kommer i Sort/Sort/Rød, og er næsten blackoutet. Sort har været et stort tema for Adidas i deres nye farveopdateringer, og her skuffer 11Pro SL ikke i en farvevariant, der uden tvivl nok skal blive populær.

Du kan allerede forudbestille dit par Adidas Adipure 11Pro SL her med en forventet levering i starten af december - kun 1.869 kr.

Adidas' SL-modeller blev introduceret i for deres AdiPURE-silo i sidste generationa af støvlen, hvor AdiPURE IV SL for første gang så dagens lys. Konceptet er enkelt; tag den lækre overdel fra AdiPURE og monter en letvægtssål på den, så du får en interessant hybrid af speed og elegance.

Samme koncept lever Adidas 11Pro SL efter, og støvlen er lavet efter samme princip som sin forgænger - en lækker, elegant og klassisk læderoverdel kombineret med den lave vægt og speed-optimerede Sprintframe-sål som vi ser på Adidas' Adizero-støvler.

Overdelen på AdiPURE 11Pro SL er lavet med blødt, lækkert kængurulæder, som udgør støvlens forfod, hvilket faktisk afviger fra den almindelige 11Pro, der er lavet med en overdel af Tauruslæder. Fra midterfoden og om mod hælen tager en mikrofiberdel over, som sørger for at øge stabiliteten i støvlen samt sænke vægten. Faktisk er midterparten perforeret for at spare så meget vægt som muligt.

Sålen på støvlen er identisk med den, Adidas benytter på deres speedstøvler, Adizero. Det er den såkaldte Sprintframe, der er en ultratynd TPU-sål, som både sørger for lav vægt og en god spændstighed. For at spare så meget vægt som muligt er sålen flere steder kun 1mm tyk, og er et godt eksempel på den tyske ingeniørkunst. Sålen er naturligvis også MiCoach-kompatibel, således at du kan putte din chip i støvlen og tracke din performance på banen med hensyn til bl.a. fart, antal kilometer og antal spurter.

Støvlen er lavet med samme design som den almindelige AdiPURE 11Pro med de tre Adidas-striber på midterfoden og et farvet område på hælen, men ellers adskiller de to støvler sig en del. Som nævnt er benytter Adidas kængurulæder på overdelen af 11Pro SL, hvor 11Pro benytter sig af Tauruslæder, der er et mere holdbart kalvelæder. Samtidig er 11Pro ikke udstyret med en belægning af Duracoating på snuden af støvlen, hvilket er den ikoniske stribe, man finder på 11Pro.

Med andre ord er 11Pro SL mere end bare en 11Pro, der har fået en Adizero-sål underneden - det er en elegant hybrid af komfort, touch og lav vægt, som blot tikker vægten op på 180 gram i en str. 42 2/3 - ganske imponerende når man tager den lækre kængurulæderoverdel in mente.

Er du brændt varm på AdiPURE 11Pro SL i Sort/Sort/Rød kan den blive din - få den lige her - kun 1.869 kr.

Adidas har holdt den elegante stil med AdiPURE 11Pro SL, og støvlen bliver nærmest underspillet med sin sorte krop og de røde accentfarver. Vi er vilde med den nye SL-model - men hvad synes du om den? Er blackout kedeligt, eller ser støvlen skarp ud i sort? Del meget gerne dine tanker med os herunder.