Efter mere end 10 i med H20 på brystet skifter FC Nordsjælland materialesponsor til årsskiftet. Der har været mange om buddet, men valget er faldet på italienske Diadora - og allerede midt i december vil de løfte sløret for klubbens nye hjemmebanetrøje.

Aftalen er Diadoras første i Danmark i mange år efter at italienerne tidligere har haft store klubber som Lyngby, AB, Herfølge og KB i deres porteføjle. Nu bliver de danske mestre fra FCN så den næste klub i en aftale, der træder i kraft fra 1. januar.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen siger om aftalen: “Det har været interessant for os at opleve den interesse, vi er blevet mødt med i forbindelse med vores trøjeskift. Der har været mange henvendelser, men vi har hele tiden holdt fast i tanken om at finde en partner, der matcher FC Nordsjællands værdier og vores DNA. Vi gør tingene lidt anderledes og har en målrettet, frisk og ren stil, som går igen i alt, vi foretager os. Det vil man også kunne se på de nye trøjer, som vi selv kommer til at sætte vores præg på,”

Aftalen mellem FC Nordsjælland og Diadora dækker alt tøj og støvler, og det er derfor meningen, at vi frem over kommer til at se FC Nordsjælland-spillerne i Diadora-støvler - blandt andet en kommende letvægtsmodel, som Diadora har i ærmet.

Lars Bo Christensen, direktør i Eos Sport Aps, er også glad for aftalen på Diadoras vegne: “Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, hvor vi i første omgang vil levere nye trøjer til holdet 1. januar og herefter vil vi arbejde tæt med FCN om udviklingen af den fremtidige linje, hvor vi også vil arbejde sammen om meget andet end spillertrøjerne. Vi forventer os rigtig meget af samarbejdet med FCN – og til at se de danske mestre spille forårets kampe i Diadora. Det er nærmest et perfekt match og vi ser frem til et langvarigt forhold med FC Nordsjælland på og uden for banen.”

FC Nordsjællands nye hjemmebanetrøje bliver offentliggjort i december, og de danske mestre vil således benytte dem i den sidste halvdel af den indeværende Superliga-sæson.

Vi kommer til at få trøjerne på lager allerede fra februar, så du kan blive helt klar til at se Stokholm, Lorentzen, Hansen, Okore og Co. forsøge at forsvare mesterskabet i det nye år.

Hvad siger du til FCNs mærkeskifte? Er det en skam at de har sagt farvel til H20 efter mange års samarbejde, eller glæder du dig til et friskt pust med italiensk elegance og Diadora? Giv meget gerne din mening til kende i boksen herunder billedet.