For nogle uger siden anmeldte Jakob Under Armours baselayer til vinter, og i dette afsnit dukkede en speciel gæst op - det var nemlig Under Armours 10K Force Pro II, som mange efterfølgende har spurgt efter en anmeldelse af. Sådan en leverer Jakob i dag, hvor 10K Force Pro II kommer under hammeren.

Under Armour har med deres 10K Force Pro II givet deres bud på en speedstøvle - men har lavet den efter deres egne præmisser, nemlig ved at kombinere lav vægt og høj komfort. Det er derved lykkedes dem at få 10K Force Pro II ned på 218 gram samtidig med at have implementeret flere komfortfremmende elementer i støvlen.

Således er både Compfit-konstruktionen i hælen og 4D-Foam indlægssålen med til at forhøje komforten ifølge de amerikanske giganter - og om denne påstand holder ser Jakob nærmere på i dagens afsnit. Under luppen kommer naturligvis også overdelen samt støvlens sål og knopsystem, og der er dermed nok at tage fat på.

Kunne du tænke dig at høre, hvad dommen over 10K Force Pro II lyder på? Så se med i videoen lige herunder.

Er du blevet hooked på UA 10K Force Pro II kan den erhverves lige her - kun 1.189 kr.

Hvad synes du om de amerikanske base layer-giganters bud på en speedstøvle? Ser den ud som noget for dig, eller tiltaler designet dig ikke helt? Lad os vide hvad du tænker om Force Pro II i kommentarboksen lige herunder billedet.