Det er blevet tid til weekendens støvlespots og vi har vanen tro været Jorden rundet for at bringe dig de allerbedste. Vi har støvet klassiske Puma-letvægtere op, samt eksklusive Pelé Sports-farvevarianter, custom støvler, målfarlige farvevarianter og så er der også blevet plads til et par støvler, der havde en knap så god dag på kontoret.

Kevin-Prince Boateng (AC Milan) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød/Sølv Så sent som i midtugen spottede vi den ghanesiske offensivprofil i et par Nike Mercurial Vapor VIII, som han i størstedelen af indeværende sæson har spillet i. Til kampen mod La Viola (Fiorentina, red.) havde han dog fundet et par Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød/Sølv frem, som vi tidligere har set ham spille i. Skiftet kommer meget pludseligt og vi har altså endnu til gode at se, om det holder ved. hvad tror du?

Papakouly Diop (Levante) - Puma v1.11 Gul/Lilla Den første Puma-klassiker finder vi på fødderne af Levantes defensive midtbanespiller, der i kampen mod Real Madrid fik nok at se til, da regnen silede ned. Et meget spændende opgør så længe ud til at ende med et remis, der ville sikre Levante og Diop et meget vigtigt point, men et sent mål fra Alvaro Morata sikrede i sidste ende de forsvarende mestre sejren. Det skal dog ikke tage noget fra herren her og hans elegante støvlevalg, da han valgte den friske Puma v1.11 Gul/Lilla.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Der var dømt London-derby, da to af byens mange fodboldhold tørnede sammen på The Emirates Stadium. Her tog Arsenal imod Fulham og det skulle vise sig, at blive det mest målrige opgør i denne spillerunde af Premier League med et slutresultat, der læste 3-3. Lukas Podolski gjorde det til 2-0 i hans Adidas F50 Adizero Sølv/Orange og var dermed skiftet ud af hans miAdidas-støvler, som han ellers selv havde designet. Men mon ikke han snart skifter til den nye generation af Adidas F50 Adizero?

Oscar Wendt (Borussia Mönchengladbach) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Hvis du går og spekulerer lidt på, hvad den tidligere FC København-profil går og laver, så følger her en opdatering. Han skulle nemlig på udebane sætte oprykkerne fra Greuther Furth på plads og det må man sige lykkedes. I sine Adidas F50 Adizero Sølv/Orange bidrog han til målscoringen i et vildt 4-2-opgør i Mönchengladbachs favør, der udover 6 mål også bød på to røde kort.

Alexis Sanchez (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Den chilenske wing har i de seneste par kampe overrasket os med sit støvlevalg, da han til trods for sporadiske optrædender i Vapor VIII ACC Turkis/Orange, er faldet tilbage til hans troværdige Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød. Vi tør ikke spå i, hvad der beror på skiftet, men intet desto midre bliver han spændende at følge i de kommende uger. Derudover var vi også nødt til at bringe det her billde, da der sker så meget crazy og uforklarligt, at det næsten, men kun næsten, er for meget.

Mikel Arteta (Arsenal) - Puma Evospeed 1 K-læder Orange/Grøn Et billede siger mere end tusind ord og fulgte man ovenstående spanier i rundens kamp mod Fulham, så havde han en usædvanligt hård dag på kontoret. Først smed The Gunners en 2-0-føring væk, med ved stillingen 2-2 begik Mikel Arteta et yderst klodset straffespark, der iskoldt blev udnyttet af Dimitar Berbatov. Arsenal fik udlignet og i kampens allersidste sekunder fik de tilkendt et højst tvivlsomt straffe, som Arteta og hans Puma Evospeed 1 Orange/Grøn skulle omsætte og dermed afgøre. Desværre misbrugte spanieren og mon ikke han har haft mareridt om den chance?

Jamie Carragher (Liverpool) - Adidas Predator LZ SL Custom Blackout Den aldrende forsvarsspiller tog endnu en tørn for sin barndomsklub i Martin Skrtels fravær og gjorde en ganske flot figur centralt. Vi har ved lejlighed set i hvad vi antog var en Adidas Predator LZ SL Blackout, da vi kunne ane den iøjenfaldende farvevariant under den sorte dækfarve. På dette billede, kan vi dog på indersiden ane, at Carraghers støvler har et Pass Pad med Memory Foam, som der ikke er på en LZ SL. Om han derfor har fået en helt custom model er ikke til at sige, men det kunne være en forklaring. Hvad lyder dit bud?

Javier Hernandez (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn Der tegner sig efterhånden et mønster i Manchester Uniteds sæson, hvor det er blevet til comeback efter comeback. I weekenden kom de ligeledes i modvind, da de var nede med 2-0 ude mod Aston Villa, men på fantastisk vis fik de vendt kampen til en 3-2-sejr. Det kan de primært takke indskiftede "Chicharito" for, der scorede alle tre mål for De Røde Djævle i hans Nike Tiempo Legend IV og Sir Alex Ferguson måtte efter kampen også indrømme, at den lille mexicaner spillede sig i startopstillingen til næste uges kamp mod Norwich.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 Der var dømt engelske tilstande i det spanske, da Levante tog imod Real Madrid på hjemmebane. I en kamp der mere lignede vandpolo gennem de massive vandmasser kom Ronaldo uheldigt fra start, da han allerede tre minutter inde i opgøret måtte behandles for et flækket øjenbryn. Det skulle dog ikke holde én af verdens bedste fodboldspillere fra at score et mål i sine personlige Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7, der uanset mængderne af vand på banen tager sig godt ud.

Edin Dzeko (Manchester City) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Den bosniske angriber har efterhånden etableret sig selv som Premier Leagues bedste "super sub", hvor han ved flere lejligheder har bragt balance i regnskabet og afgjort vigtige kampe for de forsvarende mestre. Igen mod Spurs lynede Dzeko i sine Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon på et mesterligt oplæg af David Silva. Citys nummer 10 er imidlertid ikke tilfreds med sin rolle som superindskifter og trækker Mancini i ærmet for mere spilletid. Er det berettiget?

Marouane Fellaini (Everton) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Den belgiske midtbanespiller har taget alt og alle på sengen i indeværende sæson og har allerede scoret dobbelt så mange mål, som han gjorde i hele forrige sæson. Han vendte egenhåndigt kampen mod Sunderland, da han først scorede til 1-1 og efterfølgende assisterede Jelavic, der kunne gøre det til 2-1. Vanen tro var Fellaini trukket i sine Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort, så mon ikke de også får genvalg i næste uge?

Jeronimo Neumann (Adelaide United) - Pelé Sports Trinity 3E SL SheOne Limited Edition Manden med det måske sejeste navn i australsk fodbold bar de måske sejeste fodboldstøvler på markedet lige nu. Et par Pelé Sports Trinity 3E SL SheOne Limited Edition, der er designet i samarbejde med graffitikunstnerer James Choules, der går under kunsternavnet SheOne. En helt igennem unik støvle, der foruden fantastisk nytænkning og teknologi kan prale af et af mest enestående designs nogensinde. Vi vender en stor tommelfinger op herfra.

Maicon (Manchester City) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den brasilianske back kommer nærmere og nærmere startopstillingen i sin nye klub og det kan måske skyldes, at han har fået lidt ekstra fart i fødderne. Han har nemlig skiftet den lidt mere bastanta Nike T90 Laser IV ud med den lette Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Foruden at give Maicon ufortrøden speed nedad højrekanten, så stod den også ualmindeligt skarpt til Manchester Citys lyseblå hjemmebanesæt, så mon ikke også, vi får ham at se i Vapor VIII i næste weekend.

Michel Morganella (Palermo) - Puma v1.11 SL Turkis/Grøn/Hvid Til trods for et ærkeitaliensk navn har ovenstående herre faktisk rødder i Schweiz. Nu har han dog fuldt sit efternavns sande kald til Serie A, hvor han efter to år på lån hos Novara, spiller for Palermo. Her huserer han på højreback og hans støvlevalg taget i betragning bør der være massere af fart i hans ture op ad kanten; et par Puma v1.11 SL Turkis/Grøn, der vejer intet mindre end 149 gram og dermed tikker ind på 2. pladsen over Verdens letteste støvler.

Zé Roberto (Gremio) - Adidas F50 Adizero Prime Blå/Slime/Hvid Den brasilianske legende har rundet 38 år og kan prale af at have repræsenteret 9 forskellige klubber, herunder Bayern München af to omgange. I karrierens efterår er han vendt hjem til Brasilien, hvor han repræsenter Gremio, det fjerde hold han spiller for i hjemlandet. Det gør han dog med stil, hvor han har valgt den eneste støvle, der kan prale af at slå førnævnte Puma v1.11 SL på vægten, nemlig Adidas F50 Adizero Prime i Blå/Slime. Det synes vi må siges at være en stilet måde at slutte karrieren af på rent støvlemæssigt, synes du ikke også?

Vi lander endnu engang tilbage på jorden efter en ordentlig rundtur i vores søgen på de bedste støvlespots. Letvægtsklassikere, custom støvler, støvleskift og limited editions var blot en brøkdel af denne uges spots, men hvilket synes du var det bedste? Har vi overset noget? Lad os i så fald høre om det i kommentarfeltet lige herunder.