Vi elsker at runde ugen af med et godt tilbud og nu hvor vi er ved at være så sent henne på året, så vi vores snit til at sænke prisen på et par nødvendigheder til de kolde træningspas. Derfor kan du spare 40% resten af dagen på et lækkert Craft Multifunktionshalsrør og en smart Craft hue.

Det lækre Craft Multifunktionshalsrør er lavet i højkvalitetsuld, der sikrer at du holder varmen i halsregionen, når temperaturerne falder. Derudover er det stadig meget fleksibelt og elastisk hvilket gør, at det kan bruges i flere henseender. Det kan nemlig trækkes op over hovedet og bruges som en improviseret elefanthue og det kan samtidig også fungere som varmende pandebånd.

En super makker til de kolde vintertræninger og den kan du lige her resten af denne fredag få til blot 119 kr. - du sparer 40%.

For at du kan blive dækket helt ind, så skal du naturligvis også kunne erhverve dig en lække Craft Hue, der er designet til sportsbrug, til en rigtig fordelagtig pris. Den er produceret i et meget varmende, men samtidig åndbart materiale, der gør meget behagelig at bruge, når du dyrker sport eller spiller fodbold. Derudover, er den designet med et refleks i panden, der øger din visibilitet på banen såvel som på cykelstien til og fra træning eller kamp.

Huen fra Craft kan du selvfølgelig også spare 40% på resten af dagen og den skal derfor kun koste dig 89 kr. - men skynd dig at slå til, for ved midnat rettes prisen tilbage.

Vi håber altid, at Fredagstilbuddet falder i god jord og i denne uge har vi en rigtig god fornemmelse. Nu får du i hvert fald muligheden for at ruste dig rigtig godt til de kommende kolde måneder. Hvad gør du ellers for at holde varmen om vinteren? Lad os høre din kommentar i boksen herunder.