Adidas har netop løftet sløret for deres nyeste skud på F50 Adizero-stammen, og den ultralette støvle har nu ramt sin fjerde generation. Adizeroen har fået et ansigtsløft og et par radikale ændringer i støvlens teknologier - og netop disse ændringer tager Jakob et kig på i dag, hvor du får en præsentation af den nye Adizero-model.

Med den seneste generation af Adizero er der vanen tro blevet lavet et splinternyt design, som også denne gang er mere futuristisk end sidste års mode. Samtidig er der også justeret et par steder på den nye model rent teknisk, og disse ændringer tager Jakob et nærmere kig på.

Adidas har nemlig ændret en del på deres Sprintweb-konstruktion og faktiskh helt fjernet det bånd, der bevægede sig tværs over støvlens vrist på sidste model. Samtidig er Adidas-striberne ganske smart blevet gjort til Sprintweb samt blevet coatet med en 3D tekstur for bedre greb i bolden. Hele tre forskellige funktioner; Adidas-striber, Sprintweb og greb i bolden.

Overdelen har også fået en lille overhaling, og samtidig fortæller Jakob også hvor meget (eller lidt) der er sket med hensyn til sålens Sprintframe-sål. Endvidere får du listet forskellen på mikrofibermodellen og læderstøvlen op, da der faktisk er et par ting hvor støvlerne adskiller sig fra hinanden.

Alt dette og meget mere kan du se i vores WebTV-præsentation af Adidas F50 Adizero lige herunder.

Er du solgt og må eje Adizero, så kan du allerede nu forudbestille støvlen. Forudbestiller du inden 23:59 i dag får du samtidig 25 % på støvlen, så den kun koster 1.424 kr.

Hvad siger du til den nye Adizero? Er farven for meget, eller er designet lige i skabet? Vi hører meget gerne din mening om Messi, Robben, Villa og Benzemas nye støvle i kommentarsporet lige herunder.