Nike er klar med næste kapitel i CR7 historien. Læs mere om hvordan Ronaldo blev 'The Born Leader'.

19.03.2018

Skrevet af Zlatko

Igennem de seneste par år har Nike fortalt historien om CR7s liv, og den arv han har skabt. Nu er de klar til anden sidste kapitel i historien. Vi bevæger os ind i hans nuværende liv, og de bedrifter han har opnået med det portugisiske landshold, med fokus på sejren ved EM i Frankrig.

Man kan sige mange ting om Ronaldo, men en ting man ikke kan tage fra ham er, at han lever og ånder for fodbold. Han har næsten vundet alt, hvad man kan vinde som fodboldspiller, både for klub og landshold. Nu jagter han blot det manglende trofæ i samlingen, nemlig VM-trofæet. Der er næppe en bedre måde, end at gøre det i et helt nyt par Superfly Chapter 6 støvler?

Dette kapitel hylder Ronaldos tid som anfører på det portugisiske landshold. Ronaldo fik anførerbindet på for først gang som 22-årig, og blev den permanente anfører på landsholdet året efter. Han har siden da lavet rekorden for flest kampe som anfører, og bygger videre på denne rekord kamp efter kamp. Men selv når han ikke spiller, så spiller han en kæmpe rolle for holdet. Netop dette var noget han beviste i finalen ved EM slutrunden i 2016.

Er der en bedre måde at hylde Portugals kaptajn, end ved at lave et helt nyt par Nike Mercurial Superfly 6 CR7 Chapter 6: Born Leader, som er fyldt med detaljer? Hvor skal vi overhovedet starte. Jo lad os starte med farverne. Farven på støvlen virker måske bekendt, og du vil måske huske tilbage til Portugals udebanetrøje, som de brugte ved EM slutrunden i 2016. Man kan næsten ane at Nike fejrer sejren i finalen ved, at bruge de samme farver som deres udebanetrøje. Nike har også tilføjet denne farve i Portugals nye udebanetrøje, som landsholdet skal bruge under sommerens slutrunde i Rusland.

Fortsættes nedenfor.

Dog relaterer farven til mere end deres sejr ved finalen, den henviser også til historien om den portugisiske flåde. Portugal har altid være et land, som har været drevet af udforskning af nye områder til havs. Farven forbinder nemlig støvlen med de have, som tidligere opdagelsesrejsende krydsede for at finde nye lande og kulturer. Nike har også inkorporeret nogle ekstra elementer som forbinder opdagelsesrejserne, kaptajner og Portugal. Nike har tilføjet et kaptajns “C” inde i et typisk armillær sfære, som man også kan se på det portugisiske landsholds-logo. Derudover har Nike lavet en gestus til opdagelsesrejserne ved, at give Nike logoet et udforskende design, så man virkelig kan fornemme at opdagelsesrejserne var den essentielle inspiration til støvlen.

Bag på hælen kan man se 3-farver, som også bliver brugt på Portugals landsholdstrøjer. Farverne er en hyldest til hjemme- og udebanetrøjen, hvor teksten og logoets farve lavet i guld. Hvilket er den samme farve, som hjemmebane trøjens tryk bliver lavet i.

For at inkorporere udebanetrøjen ind i støvlen har Nike, udover at bruge den samme farve som den tidligere udebanetrøje, også tilføjet kors-lignende mønstre under foden. Disse mønstre er også nogle man ser på den nye udebanetrøje, som Portugal skal bruge her til sommer til VM i Rusland, dog er de lavet i samme farve som støvlen.

Støvlen er en forbløffende måde at fejre historien, som Ronaldo og co. har opnået sammen med Portugal. Du kan næsten fornemme den passion Ronaldo har for sit land, samt når han spiller landsholds kampe.

"Når man spiller for sit land, og man gerne vil vinde, så vil man også gøre alt for sit lands farver”

Med disse ord kan man virkelig mærke, at Ronaldo er klar til sommerens VM-slutrunde i Rusland, og til endnu et trofæ til samlingen. Vi kan ikke vente med, at se ham i aktion i de nye støvler og Portugal nye udebanetrøje!

Vil du også gerne fejrer anden sidste kapitel i CR7-historien? Så kan du finde dit nye par Nike Mercurial Superfly 6 CR7 Chapter 6: Born Leader lige her på unisport.dk