Det er blevet fredag og det betyder naturligvis, at det er blevet tid til Fredagstilbuddet. I denne uge indfrier vi ét af de mest efterspurgte ønsker og det gør vi til og med i stor stil. Du kan nemlig spare hele 44% på Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort - den står resten af dagen og aftenen til blot 999 kr.

Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort bragede ind på støvlemarkedet og var intet mindre end en åbenbaring for Mercurial-kollektionen. Med en vægt på blot 185 gram tikkede den ind som én af markedets letteste og især den lave vægt har været en enorm force for Cristiano Ronaldos foretrukne våben.

Den skal du naturligvis have muligheden for at erhverve dig til en helt enestående pris. Derfor har vi resten af fredagen sat Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort ned med hele 44%. Den skal derfor kun koste dig 999 kr. og skulle det have interesse, så kan du bestille den lige her.

Porteføljet af store stjerner, der spiller i Nike Mercurial Vapor VIII er stort og tæller blandt andre Juan Mata, Neymar, Zlatan Ibrahimovic og naturligvis også Cristiano Ronaldo og her nævnte vi blot et par stykker. Hvis du gerne vil matche nogle af verdens bedste fodboldspillere på fodtøjet, så er det nu du skal slå til.

For resten af fredagen kan Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort nemlig blive din til spotpris. Den skal indtil midnat i aften kun stå dig i 999 kr. - det vil sige, at du sparer hele 44%. Men skynd dig at slå til, for vi har en mistanke om, at de bliver revet fra hylderne.

Ét af de helt store tiltag på den nye Nike Mercurial Vapor VIII var den nye ydersål og det nye knopsystem. Her ham man monteret en glasfibersål, der leverer enormt god fleksibilitet og komfort. Knopsystemet er ganske revolutionært; med blot to knopper på hælen kommer du hurtigere ned i jorden og derfor også hurtigere ud. Det giver dig en fantastisk acceleration og speed hvilket i det moderne fodboldspil er meget essentielt.

Lyder den lækre speedstøvle som noget for dig, så kan du bestille dit par lige her til kun 999 kr. - du sparer 44%. Men husk at slå til nu, for klokken 00:00 i aften ophører tilbuddet.

Hvis vi kender dig ret, så skal denne uges fredagstilbud nok falde i rigtig god jord. Nike Mercurial Vapor VIII er nemlig blandt de mest eftertragtede støvler på markedet og nu kan du få den til en meget fordelagtig pris. Skal du have dig et par? Lad os høre hvad du siger til denne uges fredagstilbud i kommentarfeltet herunder.