Champions League rullede endelig igen med spændende kampe, overraskelser og ikke mindst masser af mål i 3. spillerunde. Vi har her taget et kig på, hvilke støvler der har været involveret i flest scoringer - dog tæller selvmål ikke

Igen i denne runde væltede målene ind rundt omkring på de europæiske stadions, og vi har haft øjnene på stilke for at holde trit med hvem der scorede, samt hvad de havde på fødderne da de gjorde det. Vi har nemlig gang i en støvle-topscorerliste, som kan supplere den mere gængse topscorerliste - som pt. føres af Cristiano Ronaldo med 5 mål.

Vapor VIII fra Nike har lagt godt fra land, og ligger også efter 3. runde en klar nummer et med hele 33 mål efter 8 kasser i denne runde. På andenpladsen er Adidas F50 Adizero, som med 10 mål i denne runde kom op på 26 træffere i alt i Champions Leauge.

På trejdepladsen kommer endnu en Adidas-støvle, nemlig Predator LZ med 19 mål efter en høst på 5 mål. På fjerdepladsen holder CTR360 Maestri III nøjagtigt fast med 10 mål efter blot et enkelt mål i denne runde, og på femtepladsen ser vi T90 Laser IV med i alt 9 mål efter støvlen var involveret i 5 kasser denne runde. Tiempo Legend IV ligger på en tæt 6. plads med 8 mål efter 4 i denne runde.

Den netop overståede spillerunde bød på masser af spænding og overraskelser - og naturligvis glæde set med danske øjne, da mestrene fra FC Nordsjælland fik 1-1 mod Juventus “hjemme” i Parken. I samme gruppe mødte Chelsea den ukrainske overmagt og tabte overraskende 2-1 mod Shaktar Donetsk.

Også i Amsterdam var der gang i målscoringen, hvor Ajax overraskede og slog de engelske mestre fra Manchester City med 3-1. Her scorede Christian Eriksen i sin vel nok bedste kamp i Champions League - og han lagde også op til 2-1 målet. I samme gruppe tog Dortmund imod Real Madrid, og her lurede også en lille overraskelse, da Lewandowski bragte Dortmund foran i første halvleg. Ronaldo udlignede dog hurtigt, men i anden halvleg fik Marcel Schmelzer firsttimet de tyske mestre foran, så de sort-gule nu topper Dødens Gruppe.

I Frankrig var Bayern på besøg hos Lille, hvor Thomas Müller scorede kampens eneste mål for tyskerne. I Barcelona var der også masser af spænding, da Celtic længe så ud til at hive point, indtil først Iniesta og til allersidst Jordi Alba slukkede skotternes drømme. I England tog Arsenal mod Schalke 04, som har haft et par gode dage med både sejr over først Dortmund og nu Arsenal - hvilket kronede en sur engelsk runde.

Længere nordpå, i Manchester, tog United mod Braga fra Portugal, og fik også hurtigt masser at se til, da Alan bragte Braga foran 2-0 tidligt i første halvleg. To mål fra Chicharito og en pind fra Johnny Evans sørgede dog for en 3-2 sejr til de engelske vicemestre.

Der er fuld gang i CL, og de fleste grupper er stadig relativt åbne. Vi glæder os allerede til næste runde går i gang om små to ugers tid - og så er det jo godt at ligaerne ruller ufortrødent videre imens. Hvilken kamp synes du var den bedste i runden der gik - og hvem lavede det bedste mål? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

Du kan stadig være med til at støtte os i kampen mod kræftsygdommen. Det kan du gøre på følgende link eller ved at sende en SMS med teksten "KC 2673" til 1277 - det koster 50 kr.