Nok en uge er gået og vi er blevet forkælet med fodbold fra allerøverste skuffe fra dag til dag. Det har også kastet en hel del støvlespots af sig og det er jo vores gyldige pligt, at bringe dig de bedste af dem. Dem kan du se her, hvor der både var plads til støvleskift, gamle klassikere og farvevarianter i den gode sags tjeneste.

John Hutchinson (Central Coast Mariners) - Pélé Sports 1970 Hvid/Rød Vi begav os om på den anden side af kloden, til Australien mere specifik, hvor vi blev præsenterer med en række støvlespots af højeste kaliber. Her spottede vi ovenstående herre i et par minimalistiske og sjældent sete Pélé Sports 1970, som er fodboldlegendens bud på en klassisk kængurulæderstøvle og så endda med pløs. Interessant nok er 1970 en af de ting, der er tilbage fra Pele Sports' overtagelse af Nomis, og støvlen minder utroligt meget om Nomis The Spark.

Osama Malik (Adelaide United) - Pélé Sports Trinity 3E SL Sort/Neon Vi fik også set en noget nyere model fra Pélé Sports. Den spottede vi også i Australien, på en hurtige herre fra Adelaide, som var trukket i den superlette Trinity 3E SL i Sort/Neon. Den har Jakob anmeldt ved en tidligere lejlighed og den var han svært tilfreds med. Vi synes det er fedt, at spotte de mindre mærker på markedet på fødderne af de professionelle og så til og med i en kamp mellem Adelaide United og Newcastle Jets... Og hvem er det nu vi kender fra sidstnævnte?

Emile Heskey (Newcastle Jets) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Custom Jo, det gør naturligvis verdens bedste angriber, Heskey. I sommeren skiftede han tilværelsen i Premier League ud med en tilværelse down under. Vanen tro slår den store target-man sine folder i et par Nike Tiempo Legend IV, som er den kollektion englænderen har svoret ved karrieren igennem. Men når man er professionel som Heskey, har man naturligvis ikke række fordele, man kan drage nytte af og det har han selvfølgelig også gjort. Derfor har hans Legend IV fået moneret det helt klassiske, koniske knopsystem fra Legend III.

John Mitchell (Newcastle Jets) - Nike Air Zoom Total90 Hvid/Blå På Heskeys australske holdkammerat var der dog også et spot i højeste klasse at tage fat på. Én af de støvler, som Jakob og Jacob H. enes om som værende blandt de bedste Total90-støvler, er nemlige Nike AZ T90 II og det lader til at Mitchell her, godt kunne nikke genkendende til den udtalelse. Han har nemlig formået, at holde sit eksemplar så godt ved lige, at han kan bruge det den dag i dag. Her skal kun lyde rosende ord for det støvlevalg - thumbs up.

Fredy Montero (Seattle Sounders FC) - Adidas Predator LZ Pink Tribute Edition Hvid/Pink Som de fleste nok har hørt, er Oktober dedikeret til at støtte kampen mod brystkræft. Det har man i den amerikanske MLS valgt at sætte fokus på ved hjælp af spillernes støvler. I samarbejde med Adidas har flere spillere fået sig et unikt par, med den pinke farve i fokus. Her ser vi et par på fødderne af Seattles Fredy Montero, som vi synes rigtig godt om. Hvad siger du til dem?

Chris Pontius (DC United) - Adidas F50 Adizero Pink Tribute Edition Hvid/Rød/Pink Vi fik set endnu et par i aktion, da hovedstadens hold skulle i aktion mod Toronto FC. Chris Pontius (ikke ham fra Jackass, red.) luftede sit par Adidas F50 Adizero Pink Tribute Edition i Hvid/Rød/Pink. Vi synes virkelig godt om farvevarianten, som er én ud af fire. Du kan se de resterende lige her og lad os da så endelig høre hvilken farvevariant du synes bedst om. Har du ellers gjort noget for at gøre opmærksom på kampen mod brystkræft her i Oktober?

Kevin-Prince Boateng (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Søndagen bød på fodbold for feinschmeckere, da hele tre af de største derbies i europæisk fodbold rullede over skærmen. PSG var på besøg hos Marseille i det fransk, El Clasico i spanien og i det italienske var det blevet tid til Derby d'Italia. AC Milan tog imod Inter og på fødderne af førstnævntes nr. 10 sad et par nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis Orange. Dem havde Prince på fornem vis pimpet med lidt orange snørrebånd, som lige giver hans støvler lidt ekstra.

Andrea Pirlo (Juventus) - Nike Tiempo Legend IV ACC Blå/Hvid Den italienske midtbanearkitekt var den helt store oplevelse under sommerens EM og sidenhen har Pirlo opretholdt det høje niveau. Han kom på tavlen i søndagens udebanekamp mod AC Siena med et frækt frisparksmål, der blev sparket under muren. Det gjorde han i sine Nike Tiempo Legend IV ACC Elite Blå/Hvid og han tegner sig derfor for et eksklusivt par, da den nye Legend IV ikke produceres i en Elite-udgave, medmindre man selvfølgelig er professionel.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Él Clasico løb af stablen igår aftes (søndag, red.) og på en aften hvor der ellers blev budt på flot spil, lyste to stjerner klarest. Én af dem var Cristiano Ronaldo, der med to mål på Camp Nou hævede sin scoringsstime til 8 mål i de seneste 3 kampe - ikke noget særligt (tag forbehold for ironi her). Det gjorde han i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange og sammen med dem kunne han meget vel være blandt kandidaterne til dette års Ballon d'Or.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange I det modsatte ringhjørne førte den argentinske troldmand an for sit hold, da han tegnede sig for alle målene. I stil med førnævnte Ronaldo blev det til to mål og en generelt flot indsats. Vanen tro var Adidas F50 Adizero Messis foretrukne støvler til aftenen i den nye og frække Sølv/Orange-farvevariant. Om lidt over to måneder skal Ballon d'Or uddeles - Bliver det Messi? Eller Ronaldo? Eller en helt tredje?

Joe Allen (Livepool) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon Endelig kom dagen, hvor den walisiske midtbanespiller skiftede sine Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå ud. Allen debuterede nemlig sammen med de resterende Maestri-folk den nye farvevariant weekenden over og vi mistænker den nye Hvid/Grøn/Neongul-farvevariant for at have vundet indpas hos herren her, mest på grund af det hvide design. Kunne Joe Allen i stil med Fernando Torres være blandt det publikum, der kun kan spille i hvide støvler?

Rickie Lambert (Southampton) - Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå Måske har Joe Allen blot givet sine aflagte støvler videre, for i Southamptons kamp mod Fulham dukkede der nemlig et par op magen til på en herre, som vi ikke havde forudset ville skifte støvler. Lambert skiftede nemlig fra den ene Clash-farvevariant til den anden. I sidste uge bombede han nemlig i et par Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort og i weekendens kamp trak han så i et par Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå. Er han bare vild med Clash-modellerne? Eller har han nappet Joe Allens støvler?

Steven Caulker (Tottenham) - Puma King Finale Hvid/Rød/Blå Den blot 20-årige forsvarvsspiller var i forrige sæson på udlån hos Swansea, hvor han i den grad imponerede. Det talent lader sig nu udfolde hos Spurs hvor han bragte sit hold foran 1-0 mod Aston Villa. Hans unge alder til trods, har han dog ikke ladet sig friste af nogle af de mere farverige og vilde fodboldstøvler på markedet og han har i stedet holdt sig til den efterhånden legendariske Puma King Finale i Hvid/Rød/Blå.

Tom Cleverley (Manchester United) - Adidas Predator LZ UCL Sort/Sølv/Neon Rundens mål i Premier League stod ovenstående herre nok for. Det unge midtbanetalent så, at Newcastle-keeper Steve Harper havde bevæget sig lidt ud af målet og fra kanten af feltede følte han bolden helt over i det lange hjørne. Målet sikrede en 3-0-sejr til De Røde Djævle, som ellers blev grundlagt af Johnny Evans og Patrice Evra.

Danny Welbeck (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Vi slap dog heller ikke for støvleskift i denne uge og lige da vi troede at netop dette var faldet i vasken, ja så overraskede det os. Uniteds unge angriber har nemlig flirtet med Adidas-støvler til træning, men netop som det så ud til at Welbeck havde ombestemt sig til at blive i Nike, så trak han altså i et sådan par til træning. Hvad siger du til hans støvleskifte? Hvad klædte ham bedst; Adizero eller T90?

Jonny Howson (Norwich) - Adidas Adipure 11Pro SL Hvid/Guld Intet kan gøre Jakob så glad som at se et par Adipure IV SL eller Adipure 11Pro SL i kamp, så denne weekend har han glædet sig meget til at dele dette spot med dig. Howson fra Norwich kunne dog til trods for sit elegante støvlevalg ikke forhindre et 4-1-nederlag til Chelsea, der i øvrigt ser meget stærke ud i år. Endnu mere interessant bliver det dog, når man kigger på knopsystemet på hans 11Pro SL'ere, der har et mixed støvlesystem, som den ellers ikke produceres med, hvorfor vi må ty til, at Adidas har sørget for disse støvler til midtbanespilleren.

Nu får vi ikke mere fodbold fra de europæiske ligaer i denne omgang, da den i de næste 14 dage står på landsholdsfodbold, men mon ikke også det kan give os et par gode spots. Hvad siger du til denne uges støvlespots? Har vi overset nogen? Lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.