Puma evoSPEED 1 har snart været på markedet i lidt tid, og vi har da også for længst anmeldt støvlen i kængurulæder. Der har dog været en pæn efterspørgsel på en anmeldelse af støvlen i mikrofiber, og den har Jakob haft under luppen til et kig i dag.

Puma valgte i foråret at droppe deres trofaste Velocity-serie og erstatte den med en helt ny speed-silo; evoSPEED. Det medførte en støvle, der har fokus på 3 ting; Light, Fit og Flex.

Støvlen er designet til at sidde rigtig godt på foden, være tilpas let og ydermere flexe korrekt som en sprintersko for fuldt at udnytte skoens naturlige bøj ved løb.

Puma siger således, at det er deres bedste speedstøvle nogensinde - om det passer, finder Jakob ud af i dag, hvor han anmelder evoSPEED 1 i mikrofiber - og det kan du naturligvis se lige herunder.

Er du blevet lun på enten Puma evoSPEED 1 eller Jakobs træningssæt? Så kan du finde begge dele på vores kampagneside lige her.

Nu har du hørt Jakobs mening om støvlen - men hvad synes du om evoSPEED? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder.