Believe the hype! | Nike præsenterer Mercurial Superfly 360 x Kim Jones Limited Edition

02.03.2018

Skrevet af Zlatko

Den hurtigste fodboldstøvle på jorden har lige fået en helt ny colourway: Mød Mercurial Superfly 360 x Kim Jones, som har et lækkert gepard-print. Læs mere om støvlen og nyd den!

Sidste måned introducerede Nike en ny og opdateret version af Mercurial støvlen. Den nyeste generation blev kaldt for Mercurial 360, og der er sket en del siden den første lancering af den første Mercurial i 1998 og den første Superfly i 2009. Indtil videre har Nike lanceret både en orange og sort colourway af den ultra-populære flyknit-støvle, og de er begge fantastiske!

Skriv dig op til Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones lige her.

Nu har Nike netop lige lanceret en helt ny støvle, som er designet af den britiske designer Kim Jones. Støvlen er virkelig en skønhed, og det er ikke svært at se, hvor Kim Jones har fået sin inspiration fra, når han designede denne Limited Edition Nike Mercurial Superfly 360 .

“Jeg voksede op i Afrika og har altid beundret dyrenes styrker. Geparden er verdens hurtigste landpattedyr, så det giver mening, at dette er min inspirationskilde,” siger designeren Kim Jones.

Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones kombinerer Jones’ barndomsrejser og den kendte London-arvet punk-attitude, og dette skaber et lækkert gepard-print på Mercurial Superfly 360, som er designet til at få folk til at kigge en ekstra gang, når de skaber kaos på banen.

Nu når vi snakker om at kigge en ekstra gang, så har vi allerede set Cristiano Ronaldo dribble rundt i er par Mercurial Superfly 360 x Kim Jones til træning, og vi kan simpelthen bare ikke vente til, at han tager støvlerne i brug i Champions League-kampen i Paris den 6. marts.

Fortsættes nedenfor.

Teknologisk er Mercurial Superfly 360 x Kim Jones helt identisk til de to forrige Nike Mercurial Superfly 360, hvilket betyder at de stadig har fokus på flyknit-oplevelse, pasform, touch og greb, og denne helt nye teknologi var noget Kim Jones ikke kunne holde sig fra.

”Stof- og materialeinnovation starter med ydeevne. Min vision er at lave noget, som er super funktionelt, og noget som folk ønsker at eje og bruge,” siger Kim Jones.

Mercurial Superfly 360 x Kim Jones giver dig den samme Dynamic Fit Collar, som er identisk til den modificerede version, som Ronaldo har foretrukket de sidste sæsoner. Den har også en blød, og endelt intern foring, som giver støvlen et simpelt design.

Pasformen er stadig fundamentet i fart. Lige meget hvor innovativ et par fodboldstøvler er, så vil man gå på kompromis med fart, hvis pasformen ikke er rigtigt, og din fod vil glide rundt i støvlen. Dette er ikke et problem i de nye Mercurial 360 pga. 360-konstruktionen, som er skabt gennem en fremgang i Nike Flyknit-teknologien. Denne innovation klæber sig nærmest om din fod og eliminerer rummet mellem din fod og sålen.

Ligesom på den tidligere Mercurial 360 er greb gjort muligt med knopperne, som er præcist placeret på forfoden og hælen. Mindre hov og mere klo er Nikes inspiraition og stammer fra de adrætte geparder, og fokus er på trækkraft i høj fart. Derudover er den nydesignede sål under foden mere end bare et visuelt skønhed.

Mercurial 360 giver også et mere dæmpet touch til bolden, samtidig med at det kan kæmpe imod alle vejrelementer. Dette er gjort muligt igennem Nike All Conditions Control (ACC). Tidligere var ACC kun tilføjet til det færdige flyknit-produkt og skabte et tynd lag over produktet. Nu er ACC indlejret i selve garnet før strikningen, hvilket elimerer det ekstra lag, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Hvis du gerne vil have dit eget par af de orange eller sorte Mercurial 360 (eller måske begge), så kan du finde de to tidligere lanceringer her.