En listende lancering fra adidas | Byd den nye Nite Crawler pack velkommen!

01.03.2018

Skrevet af Zlatko

Vær listig på det helt rigtige tidspunkt. Bevæg dig i skyggerne, lige i tide til at bryde fri og afslutte med stil. Vær usynlig i alle dine bevægelser. Vær lydløs og grib din mulighed for at gøre en ende på alt før alle andre opdager det. Vær en Nite Crawler i den nyeste adidas lancering.

Nite Crawler Pack er den seneste lancering fra adidas og er inspireret af dyr der jager om natten, som ikke giver deres bytte muligheden for at reagerer! adidas laver dig om fra en koldblodig jæger, og til en Nite Crawler som lusker rundt i mørket, og venter på det helt rette tidspunkt for at slå til. adidas Nite Crawler Pack inkluderer Predator, Nemeziz, X og COPA, som alle er lavet i en listende blackout med en sprød chrome sål. Lyder det som noget for dig? Så tag et kig på disse forrygende støvler.

Nite Crawler pack bliver ikke en såkaldt on-pitch supported støvle, hvilket betyder at spillerne frit kan vælge om de vil bruge støvlerne eller ej. Man kan håbe på at spillere som Dele Alli, Paul Pogba og Koke vil bruge Predator 18+ Nite Crawler. Teknologisk er alle støvler de samme, som de tidligere Lone Hunter og Cold Blooded støvler. Predator 18+ byder stadig på de samme innovative teknologier som Purecut Laceless, Forget Knit, Controlframe, BOOST-midtsålen, Primeknit Sockfit Collar, Control og en anatomisk overdel, så du får den helt rette Predator 18+ følelse bare i en listig blackout støvle.

Fortsættes nedenfor.

Bevæger vi os over mod mere agility og speed, så må Nemeziz og X Nite Crawler nok være de 2 bedste lanceringer fra adidas i år! På teknologi fronten er støvlerne de samme som forgængerne. Men man kan bare ikke ignorere at Blackout + Chrome + X/Nemeziz = skabt for hinanden! De vipper bare Cold Blooded pack af tronen, og prøv lige at forestille dig Lingard rive forsvaret fra hinanden i en Nemeziz Nite Crawler og Manchester United udebane kombo... av!

Vi må ej forglemme den klassiske vidunder, COPA 18.1, som bare ligner en skønhed i denne pack. Nite Crawler packen gør støvlen endnu mere classy ved, at kombinere støvlens udseende, komfort og så blackout. COPA vil dog være den eneste uden en chrome sål. Den blå-lignende sål gør bare, at støvlen adskiller sig fra de andre og står frem!.

Er du bare en person, som har en stærk kærlighed til blackout packs? Så se vores fulde sortiment lige her!