I aften tørner verdens bedste fodboldhold sammen i turneringen over dem alle, Champions League. På tværs af Europa dæmmes der op for en fodboldaften af kaliber, når Real Madrid, Manchester City, PSG og AC Milan alle skal i kamp i turneringens første runde. Vi varmer op til aftenens opgør lige her.

I aften er ventetiden endelig ovre; der er igen europæisk topfodbold på programmet og allerede i første runde af gruppespillet venter der gigantopgør. Gruppe A, B, C og D sparkes alle igang og det betyder, at vi får mandskaber som Real Madrid, Dortmund, Arsenal og Manchester City i kamp og især én kamp ser vi ekstremt meget frem til. De engelske mestre skal nemlig på besøg hos de spanske ditto og der er lagt i kakkelovnen til et opgør af kaliber i dynamitpulje D.

Real Madrid - Manchester City, 20.45, Santiago Bernabeu

Manchester City havde et skuffende år i sidste års turnering og vil med sikkerhed være vilde efter at revanchere sidste års skuffelse. Deres rejse mod finalen starter dog hårdt ud, da de starter ude mod kongeklubben Real Madrid. De spanske mestre er dog garvede i den prestigefyldte turnering, da de har vundet den suverænt flest gang med deres 9 succeser. Deres nuværende start på sæsonen har ikke været prangende, men på Estadio Santiago Bernabeu er kravene krystalklare; én sejr er det eneste, der gælder.

Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam, 20.45, Signal Iduna Park

Gruppens anden kamp står imellem de tyske mestre fra Borussia Dortmund og de hollandske fra Ajax Amsterdam. Her skal Ajax en tur til Signal Iduna Park, som er Europas 6. største med en tilskuerkapacitet på 65.590. Spændingen bliver til at tage og føle på, da netop denne kamp bliver enormt vigtig i kampen om videre adgang til finalerne. Kan Eriksen, Schöne og Boilesen levere overraskelsen, eller bliver Götze, Reus og Hummels for stor en mundfuld for de unge danskere?

Paris Saint Germain - Dynamo Kiev, 20.45, Parc de Princes

Endnu et spændende bekendtskab i årets turnering bliver nyrige PSG, der sommeren over har støvsuget markedet for superstjerner. Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi og Thiago Silva er blot få af de mange tilføjelser, men om de allerede har fundet rytmen vil tiden vise. I aften byder de Dynamo Kiev op til dans på Parc des Princes, men om milliardærsatsningen bærer frugt fra første færd vil tiden vise. Hvad tror du? Vinder PSG sikkert? Eller vil de ukrainske jernmænd pille pynten af Paris' dyre drenge?

Montpellier - Arsenal, 20.45, La Mosson

Yderligere skal Arsenal testes af, efter man som bekendt tog afsked med både Alex Song og Robin van Persie i denne sommers transfervindue. Ind er Lukas Podolski og Olivier Giroud kommet og i aften skal sidstnævnte gøre comeback på sin gamle hjemmmebane i Montpellier. Om han endelig får sat sin målscoring igang er endnu uvist, men der findes vel ikke et bedre tidspunkt end dette? Hvad tror du, kunne Arsenal være en outsider til dette års Champions League?

Vi går med den ikoniske Champions League-hymne på hjernen og vi kan slet ikke vente med at komme igang. Mangler du det sidste skub for at komme i stemning til aftenens kampe, så kan du se med i denne video fra Adidas, hvor en perlerække af stjerner spørger dig: Er du klar til at tage niveuet et skridt opad - til Champions League niveau?

20.45 er der kampstart, men vi lader op hele dagen. Vores favorittrøje er strøget, de overtroiske ritualer gennemgås og over hele linien er aftenen planlagt. Hvordan lader du op til store fodboldkampe? Har du nogle ritualer og traditioner du skal gennemføre? Hvem har du som vinder af dette års Champions League? Giv dit bud med i kommentarfeltet herunder.