Adidas har gjort klar til efterårssæsonen med nye farvevarianter til deres støvlekollektioner. Det gælder både Predator, Adipure og Adizero, så alle behov er dækket. Er du den elegante spiller? Slår du den dødbringende aflevering? Eller sætter du din modstander til vægs med din speed?

Den elegante Adidas Adipure 11Pro er kommet i en fræk Sort/Orange farvevariant og lever helt op til sin status som heritagestøvle. Med en lækker læderoverdel, høj komfort og blødt touch er den som skræddersyet til den elegante spiller, der ligesom Frank Lampard og Bastian Schweinsteiger skaber den plads og tid der er brug for på bolden. Er det dig?

Så kan du se mere til den nye Adidas Adipure 11Pro på vores kampagneside, hvor alle modellerne og meget mere er til at finde.

Den nye Adidas Predator LZ Sort/Platin/Neon ser lige så dødbringende ud som den er. Om du skal krølle et frispark over muren som Robin van Persie, snyde en mand med en fræk dribling som Nani eller om du skal slå den afgørende aflevering som Xavi, så kan du stole på Predator LZ. Med 5 dødbringende zoner har du udstyret i orden, hvad end du skal tæmme, aflevere, sparke eller drible.

Lyder det som noget for dig? Så kig forbi vores nye kampagneside her, hvor du kan se meget mere til Adidas Predator LZ Sort/Platin/Neon.

Adidas F50 Adizero Sølv/Orange skriger af speed, den skriger af driblinger og skarpe træk. Det er også den Lionel Messi, Arjen Robben, Gareth Bale og Ashley Young foretrækker, så der må være noget om snakken. Hvis du har fart i fødderne og driver gæk med dine modstandere, så er det her du skal rette din opmærksomhed.

Du kan nemlig finde den lige her på vores nye kampagneside, hvor du blandt andet også kan score dig en lækker baggrund.

Adidas har sørget for, at du kan vælge støvler som passer til din spillestil, men hvor hører du så til? Er du holdets elegancier? Den kontrollerende midtbanespiller? Den lynhurtige kant? Vi vil gerne høre din mening om støvlerne og meget mere i kommentarfeltet nedenunder.