Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af august måneds konkurrence kåret – se hvem der er den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Mads Vigsø, der tog sig tid til at besvare alle de spørgsmål I målmænd har haft på hjerte, men som vi har kæmpet med at besvare fyldestgørende. I en tidligere video kom han rundt om passende støvler, prisvenlige handsker og som noget helt nyt; Glove Glu. Det er heller ikke gået under næsen på os og du kan meget snart læse meget mere om det revolutionerende produkt.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Mads et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af september måned, og så kan det være du står med gavekortet i starten af november – hvem ved?

Hvis ikke du fik set Mads' flotte video, kan du se den lige herover. Fik du stillet ham et spørgsmål? Fik du svar på det? Hvad synes du om videoen i sin helhed? Og glæder du dig til at høre mere om Glove Glu? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.