Sommeren lakker mod enden, men du skal ikke snydes for et godt tilbud. Her på årstidens sidste dag, har vi sat slutspurten ind i vores omfattende udsalg. Du kan spare på alt fra landsholdstrøjer til fodboldstøvler, så mon ikke også der er noget for dig? Se de flotte tilbud her.

Vi går efteråret i møde med en perlerække af tilbud og du kan gøre dig flotte besparelser på en masse lækre ting. Du kan spare betydelige beløb på alt fra fodboldstøvler, fodboldtrøjer, baselayer og meget andet. Så se de fantastiske tilbud igennem på vores kampagneside her og se om der ikke også skulle være noget for dig.

Du kan blandt andet ruste dig til de nært forestående venskabskampe for landshold, hvor de danske drenge skal prøves af mod Tjekkiet. Her kan du eksempelvis sikre dig en Danmark landsholdstrøje 12/13 fra Adidas til blot 199 kr. - du sparer hele 63%.

Du kan også mindes den fantastisk EM-triumf for 20 år siden, hvor Danmark på flotteste vis tilspillede sig guldet. Det kan du med en retro Hummel landsholdstrøje fra 1992, der blot skal koste 129 kr. - du sparer altså 56%. Så er der ingen undskyldning for ikke at være i nationalstemning.

Du kan også ruste dig godt til de lidt koldere måneder i efteråret med passende træningstøj, magen til det vores landshold benytter. Det kunne eksempelvis være en klassisk DBU Windbreaker, som kan blive din for 149 kr. - du sparer imponerende 70%. Skulle det blive endnu koldere, går man ikke galt af en **DBU Fleecejakke til de kølige træningspas og den kan blive din for 199 kr. - du sparer 66%.

Du kan også gøre dig et vaskeægte kup på nogle af sommerens mest populære landsholdstrøjer. Det kunne eksempelvis være Frankrigs hjemmebanetrøje 12/13 fra Nike, som kan blive din for 299 kr. - du sparer 50%. Ellers kunne du sikre dig en stilren England hjemmebanetrøje 12/13 fra Umbro til samme flotte pris, blot 299 kr. - du sparer 50%. Så slå til nu, hvis du vil sikre dig Umbros måske sidste England-trøje.

Du skal naturligvis heller ikke snydes for et par nye fodboldstøvler og her er priserne ligeledes helt i top. Du kan eksempelvis score dig et par støvler magen til Messis, nemlig et par lækre Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort til halv pris, de skal nemlig kun koste dig 999 kr. - du sparer altså 50%..

Skynd dig ind på vores Sommerudsalgs kampagneside hvor der gemmer sig en masse rigtig gode tilbud. Støvler, træningstøj og landsholdstrøjer er blot en brøkdel, så mon ikke der også er noget til dig.

Efteråret er over os og vi har derfor givet priserne et ekstra nøk nedad. Hvad siger du til de gode tilbud? Var der noget iblandt der kunne friste? Lad os gerne høre hvad du har et godt øje til, i kommentarfeltet herunder.