Gal en colourway... Tjek de lækre støvler fra adidas' Cold Blooded Pack

25.01.2018

Skrevet af Frederik

Vær stille, men dødbringende. I buret. På gaden. Foran modstanderen. Dominer alle steder. Straf dem, der sætter deres fod forkert. Vær koldblodig i de nye farver fra adidas.

Efter sidste uges release af adidas Copa Cold Blooded har 3 Stripes i dag lanceret resten af Cold Blooded Pack, inklusiv Predator, Nemeziz, Nemeziz Messi og X. Alle støvlerne kommer i nogle clean colourways, der vil få både dig og superstjernerne til at skille sig ud på banen.

Predator 18+ Cold Blooded, der bæres af spillere som Dele Alli, Mesut Özil og Paul Pogba, kommer i en betagende rød/hvid colourway. Teknologien bag støvlen er identisk i forhold til både Skystalker og Lone Hunter Predator – hvilket betyder, at du stadigvæk får adidas' innovative teknologier som Purecut Laceless, Forget Knit, Controlframe, BOOST-midtsålen, en rød Primeknit Sockfit Collar, Controlskin og en anatomisk overdel. Så ja, støvlen er lige så fed som de tidligere Predator 18+. Men denne gang får I altså den aller lækreste colourway, endnu set på en Predator 18+.

Fortsættes nedenfor.

Næste støvler på dagsordenen er begge Nemeziz Cold Blooded, der ligesom Predator 18+ holder sig til sine forgængeres teknologier. Det betyder, at de stadig er designet til at forbedre de mest smidige spilleres præstationer. Men tjek lige de nye farver. Bravo, adidas, bravo. Nemeziz 17+ 360 Agility Cold Blooded kommer i en meget modig colourway, der indeholder tre forskellige røde nuancer, og jeg kan ærligt talt ikke vente med at se Firmino og Lingard ødelægge forsvarsspillerne og sparke bolden ind bag keeperen i denne smukke sag. Og hvis det ikke skulle være nok, så prøv lige at overveje, hvor sprød Nemeziz 17+ 360 Agility Messi kommer til at se ud kombineret med FC Barcelonas udebanetrøje...

Lad os slutte med favoritten blandt adidas-stjernerne, herunder Mohamed Salah og Luis Suárez; X 17+ 360 PureSpeed Cold Blooded. Støvlen er stadig designet til spillets mest dødbringende og lynhurtige spillere, og den hvide Cold Blooded-colourway med rødt print er bare så utrolig clean at se på. Jeg kan ærligt talt ikke vælge en favorit blandt de her støvler fra adidas Cold Blooded Pack. Wow adidas, den her lancering bliver meget svær at slå. Og vi er altså kun i januar 2018!

Ved du allerede, hvilke fodboldstøvler fra adidas Cold Blooded Pack, du bedst kan lide? Så få fingrene i dit par lige her.