FC Barcelonas Andres Iniesta er forløberen for Nike CTR360 Maestri III og i forbindelse med lanceringen af den populære kontrolstøvle, har Nike lavet en ny reklamevideo. Helt i stil med støvlens ånd, er Iniesta i fuld kontrol og dikterer forestillingens gang, helt i stil med en dukkefører. Se med her.

Den spanske boldekvilibrist indkaspler om nogen, hvad den nye Nike CTR360 Maestri III står for. Han er altid i kontrol. Han har altid plads og tid. Det er ikke noget tilfælde, for den slags skaber han selv. Han dikterer hvordan spillet udvikler sig og har altid øje for sine medspillere og den chancegivende aflevering. Den nye Maestri tager over for den meget populære II'er og den har fået en markant overhaling.

Selv var Iniesta glad for lidt afvekslende at give sig til, da han knyttede en kommentar sin medvirken i og optagelsen af den nye reklamevideo: "Det var en sjov film at optage. Det er altid rart at lave noget lidt andet end det man normalt gør."

Den nye reklamefilm portrætterer Iniesta som midtbanespilleren, der i stil med en dukkefører styrer spillets gang og den rolle har Iniesta intet imod at påtage sig. Tværtimod elsker den vævre spanier at være en stor del af spillet og han tilskriver sit støvlevalg en stor del af æren for den tryghed og frihed han kan udtrykke på banen: "Den nye CTR360 Maestri III er mit vigtigste våben på banen. Den får mig til at føle mig tilpas på banen og sikker når jeg skal kontrollere bolden og når jeg skal foretage en dribling eller slå en aflevring. Det er virkelig vigtigt at føle sig godt til rette i sine støvle og det gør jeg."

ACC - All Conditions Control er tilført det nye Kanga-Lite 2.0 og præsterer perfekt kontrol i våde såvel som tørre forhold. Hertil kommer det notoriske 3D control pad på indersiden, der følger svangen på foden og leverer forbedret kontakt med bolden. På ydersiden er der små fordybninger i overfladen, der skaber friktion og ydermere forbedrer kontrollen.

Du kan stadig nå at matche dit støvlevalg med Iniesta. Vi har nemlig den nye Nike CTR360 Maestri III på lager - kun 1274 kr.

En helt fantastisk sæson for Andres Iniesta blev kronet med et nye Europamesterskab. Hvad tænker du om Andres Iniesta - er han den bedste midtbanespiller i verden pt? Hvad siger du til den nye CTR360 Maestri III - er det noget for dig? Lad os høre hvad du har at sige i kommentarfeltet herunder.