Så er weekendens støvlespots over os og efter en majestætisk fodboldweekend er der naturligvis massere af gode spots at tage fat på. Vi skal naturligvis forbi Premier League hvor premieren bestemt ikke skuffede, men vi når også rundt forbi resten af Europa. Så læs med og lad os høre om vi har fået alle de spots med, du bemærkede.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon Den største profil i hovedstadsklubben har gentagne gange den seneste tid ladet sig fotografe til træning, i den første farvevariant af Vapor VIII, nemlig mango/sort. Det til trods for at flere farvevarianter har set dagens lys siden, men nu ser det imidlertid ud til at portugiseren har fået spillet de nye støvler til.

Paul Pogba (Juventus FC) - Adidas Predator LZ DB Pink/Hvid Den tidligere Manchester United-spiller fik spilletid da de italienske mestre mødte AC Milan i Berlusconi Cup'en. Her trak Juventus sig sejrrigt ud af opgøret, men mest opsigtsvækkende var Pogbas støvlevalg. Her var han trukket i et par Adidas Predator LZ i en farvevariant, der ellers er forbeholdt David Beckham. Ganske interessant, men husker man tilbage til sidste sæson blev han også spottet i Beckhams Adipower-farvevariant gentagne gange.

Ion Gorostola (Real Sociedad) - Adidas Copa Mundial Custom I en tid hvor støvleteknologi og vanvittige farvevarianter fylder så meget i fodboldverdenen, kan vi ikke lade være med at hylde de ægte klassiskere. Netop derfor har Gorostolas støvlevalg, nemlig legenden Adidas Copa Mundial, fundet vej til vores støvlespots i dag. Han har dog fået modificeret dem således, at et SG-knopsystem pryder sålen - man er vel prof.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma evoSPEED 1 Hvid/Rød/Blå Custom Den argentiske angriber startede sæsonen med bulder og brag og lignede en mand, der startede i topform. Det nåede dog ikke at munde ud i et mål, da en skade endte Agüeros kamp utidigt. Da han lå i græsset, nåede vi dog at spotte, at hans evoSPEED 1 var udstyret med et Puma King Mixed knopsystem, som vi har set flere Puma-atleter foretrækker.

Gael Clichy (Manchester City) - Adidas Predator LZ Blå/Rød I forrige uge så vi den franske back i en blackoutet Umbro Stealth Pro og som de fleste nok forudså det, var et støvleskift undervejs. I søndagens kamp mod Southampton var han da også at finde i et par Adidas Predator LZ, hvor han dog har valgt at "blackoute" de 5 zoner på støvlen. Noget tyder altså på, at Clichy endnu har en beslutning til gode og hvad den falder på må vi vente at se.

Danny Welbeck (Manchester United) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Endnu en spiller der læner sig op ad et støvleskifte kunne meget vel være Uniteds engelske angriber. Tidligere fast mand i Nike T90 Laser IV, spottede vi Welbeck i et par Predator LZ til træning. Om han havde glemt sin egne eller fuldender et skifte til Adidas vil aftenens kamp mod Everton måske afsløre, men indtil da hører vi gerne dit bud i kommentarfeltet.

Peter Odemwingie (West Bromwich) - Nike T90 Laser IV Blå/Sølv/Sort Den nigerianske startede sin sæson i stor stil, da han satte sit første sæsonmål ind mod Liverpool. Det gjorde han stensikkert på straffespark i sine Nike T90 Laser IV med UniID på. Støvlerne dem har han fået her hos Unisport og som så mange foretrækker det, har han givet dem et personligt touch med UniID.

Claudio Yacob (West Bromwich) - Nike T90 Laser IV Sort/Orange/Blå Odemwingies holdkammerat havde fundet en opdateret farvevariant af Nike T90 Laser IV. Yacob havde foretrukket den helt nye farvevariant som er del i Nikes Black Pack og er blandt de mest cool farvevarianter for tiden hvis du spørger os. Spændende bliver det også at se, om profilerede T90-spillere følger Yacob trop i aften, hvor bl.a. Wayne Rooney skal i aktion mod Everton.

Gylfi Sigurdsson (Tottenham) - Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød Spurs' nyerhvervede midtbanespiller var i sidste sæson at finde i Adidas F50 Adizero-kollektionen, men sommeren over har islændingen skiftet alliance. Nu er han at finde i dirigentstøvlen, der udmærker sig som værende det mest påfaldende støvlevalg for midtbanespillere. Godt valg og godt at se Sigurdsson i den sekundære farvevariant, der virkelig tager sig godt ud på banen.

Hugo Rodallega (Fulham) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Blå En af de seneste tilføjelser til holdet fra Craven Cottage havde for alvor gjort et par støvler klar til sæsonstarten. Et par personificerde Vapor VIII i en sprød blå farve sprænger for alvor i øjnene og Rodallega, der har for ry at bære custom støvler, lever nok endnu engang op til selv samme.

Mahamadou Diarra (Fulham) - Adidas Predator LZ Custom Hvid/Sort Da vores øjne endelig slap Rodallegas flotte støvler, lod de sig drage til nok endnu et custom par. Nemlig den tidligere Real Madrid-spiller, Mahamadou Diarras personficerede Adidas Predator LZ, der på flotteste vis matchede det hvide og sorte hjemmebanesæt. Meget elegant og loyalt støvlevalg - ville du gøre det samme for din klub?

Charles N'Zogbia (Aston Villa) - Adidas Predator Adipower DB Blå/Neon Den driblestærke winger har for ry at skifte støvler efter behag og i sæsonens åbningskamp for Aston Villa, var valget faldet på den klassiske Adidas Predator Adipower i en fræk farvevariant tilegnet David Beckham. Bemærk i øvrigt hvor godt farvevarianten passer til Villas udebanedragt. Desværre måtte The Villans se sig slået af West Ham, men mon ikke de kommer efter det nederlag.

Fabian Hergesell (Preussen Münster) - Pele Sports Trinity 3E SL Sort/Neon Pokalfodbold er og forbliver blandt det største baseret på underholdningsværdien. I den tyske DFB-pokal kunne man se hvordan Preussen Münster fra den 3. bedste tyske række sende ingen ringere end Werder Bremen ud. Dog var det mest iøjnefaldende var dog Hersells støvlevalg, da han var trukket i den elegante letvægter, Pele Sports Trinity 3E SL.

Elio Soriano (Karlsruhe) - Hummel Rapid Blade X Hvid/Sort/Orange Endnu en overraskelse ventede i den tyske DFB-pokal da upåagtede Karlsruhe sendte Frank Arnesens HSV-mandskab hjem med et 4-2 nederlag. Måske var den danske sportsdirektørs opmærksomhed lige så fikseret som vi var på Elio Sorianos støvlevalg. Han havde nemlig trukket danske Hummels speedstøvle på, som går under navnet Rapid Blade X. Interessant støvlevalg, og altid godt at se lidt dansk i udlandet.

Et par interessante spots fra denne uge og måske venter der flere i aftenens Premier League-kamp. Hvilket fra denne uge var det bedste støvlespot efter din mening? Overså vi noget? Lad os gerne høre fra dig i kommentarfeltet herunder.