Hvert år udkommer et nyt FIFA-spil, og 2012 er naturligvis ingen undtagelse. Således er FIFA 13 på vej, og de seneste dage har vi set en flot trailer samt et par lækre billeder af spillet, der udkommer som demo d. 11. september og rammer handlen d. 27. september. Kunne du tænke dig at prøve det før disse datoer? Så læs med her.

Vi har nemlig, helt eksklusivt, i samarbejde med EA Sports og Fodboldfabrikken arrangeret at du den 8. september - 3. dage før demoen udgives - kan komme og prøve det nye spil af. Med andre ord kan du prøve demoen før alle andre og måske få et lille forspring i forhold til dine kammerater.

Arrangementet foregår i forbindelse med DM i FIFA 12, så dagen bliver helt i den elektroniske fodbolds tegn. Du kan kigge forbi og prøve FIFA 13 i Fodboldfabrikken d. 8. september mellem kl. 10:00 og 12:00, hvor vores egen Jakob naturligvis også står klar - og kan du slå ham, vinder du et gavekort på 300 kr. til Unisport.

Har du lyst til at få et indtryk af FIFA 13 allerede nu, så kan du se vores nyheder om spillet her - både hvor vi kigger nærmere på den seneste trailer samt ser nærmere på, at EA Sports løfter sløret for nye, ikke-offentliggjorte farver af Nike- og Adidas-støvler.

Lyder det cool at kunne teste FIFA13-demoen før alle andre? Hvis du synes det, så kig endelig forbi Fodboldfabrikken i København og prøv demoen helt eksklusivt - og hvem ved, hvis du udfordrer Jakob og vinder, går du derfra med et gavekort på 300,- til Unisport.dk. Ses vi?