Efter at have været ramt af FIFA-feberen, har vi på Unisport.dk dedikeret en stor del af vores fritid til læse op på det nye spil. Da vi så bladrede os igennem billederne blev vi noget overraskede da vi spottede unreleased farvevarianter på fødderne af spillerne - og de spots, dem skal du naturligvis ikke snydes for.

Normalt ser vi EA Sports opdatere FIFA-spillene med mærkernes seneste støvler, men nu lader det til at de har været en smule for langt fremme i skoene - i alle fald har det seneste FIFA 13-screenshot afsløret farvevarianter, som vi endnu ikke har set i virkeligheden.

I en kamp mellem Borussia Dortmund og Bayern München var det ikke resultatet der bekymrede os, nej tværtimod tabte vi kæben da vi så hvilke støvler flere af spillerne spillede i. Først og fremmest blev Adipure-frontfiguren, Bastian Schweinsteiger, spottet i en hidtil uset farvevariant af Adidas Adipure 11Pro og spørger du os, så ser den sorte/orange kombination enormt godt ud og holder det stik så glæder vi os meget til at se den i virkeligheden.

Fra en midtbanespiller til en anden, tager vi et kig på Dortmunds Sven Bender, der i den seneste tid har været lidt at et mysterium grundet hans kuriøse støvlevalg. Men tror man på FIFA fortsætter han i Nike CTR360 Maestri III og så endda i en farvevariant vi endnu ikke har spottet før. Hvid/Grøn/Gul er en af vild farvevariant, og en af de mest bemærkelsesværdige, vi nogensinde har set på dirigentstøvlen. Vi må dog sige at det klæder den - er du enig?

Også Kuba Blaszczykowski havde fundet en helt nye støvle frem fra det virtuelle klædeskab. Som fast mand i Nike Mercurial Vapor VIII var det ingen overraskelse da vi spottede ham i EM Clash-farven Hvid/Rød i traileren fra i går, men natten over er der altså sket ting og sager. På dette billede rocker den polske winger en lyseblå/orange Vapor VIII og hvis ikke den kombination tager kegler, så ved vi snart ikke hvad der gør.

Det lader til at det kan være tiden værd at følge FIFA 13, da vi måske ikke har set det sidste spot fra deres side. I hvert fald kan man også fornemme en ny Predator LZ på Mats Hummels, der står bag Kuba. Ganske interresant og vi glæder os meget til at se mere til de nye farvevarianter. Men hvad siger du til dem? Har du en favorit? Lad os endelig høre din mening i boksen herunder.