Adidas ruster sig for alvor op til den kommende fodboldsæson og nu er endnu en farvevariant over os. Denne gang er det heritage støvlen Adipure 11Pro der står for skud og den taler næsten for sig selv. Sort/Orange. Cool. Er du enig?

Adidas Adipure 11Pro er uden sidestykke en af de mest elegante støvler på markedet og nok endnu engang viser tyskerne os hvorfor. Farvevarianten rammer helt plet og støvlens kvalitet taget med i betragtning er vi ikke i tvivl, den bliver et stort hit. En klassisk sort farve uden de store armbevægelser akkompagneres af en iøjnefaldende orange farve

Adipure 11Pro fik oprindeligt stryg for at have fravalgt en overdel af kængurulæder til fordel for en af tauruslæder, men efterhånden står folk i kø for at rose beslutningen. Ja selv kætteren af dem alle, Bastian Schweinsteiger, der længe nægtede at lade sine Adipure III udskifte, men nu har han taget støvlen til sig og vi forstår godt hvorfor.

Overdelen sikrer et enormt godt fit og touch og dertil lægges den super beskyttelse støvlen yder og så har du en støvle der egner sig enormt godt til midtbane- og forsvarsspillere. Listen af tilhængere er lang, men for at nævne et par stykker så sværger Philip Lahm, Nevan Subotic og Frank Lampard til 11Pro.

Den klassiske silo har også udviklet sig enormt siden Adipure I så dagens lys og hvor den tidligere har mindet om en opdateret Copa Mundial, er den for alvor sig egen den dag i dag. Overdelen er blevet opdateret og på snuden har man tilført den et lag af Adidas' Dura Coating for at øge holdbarheden. Dermed får du en ikke blot lækker og elegant støvle, men også en støvle du kan stole på holder, så der gives i den grad valuta for pengene.

For at føre Adipure-kollektionen videre har man tilført støvlen den ultralette Sprintframe-sål, der foruden lav vægt kan bryste sig af enormt god fleksibilitet. Dog har man til forskel for Adizero- og Predatorkollektionen monteret koniske knopper, for at gøre vendinger lettere og bevare den høje komfort og trykfordeling støvlen besidder.

Derudover er den nye Adidas Adipure 11Pro kompatibel med Adidas' svendestykke indenfor fodboldteknologi; Micoach. Den lille chip du lægger ned i et hulrum i sålen måler dine data for træning og kamp og synkroniserer dem trådløst med din iPhone eller smartphone, så du kan sammenligne dine tal med dine venners.

Du kan allerede nå at sikre dig dit eksemplar af den elegante støvle, ved at forudbestillede Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange her - kun 1189 kr.

Den nye Adipure 11Pro lander på lager i midten af september og bliver et vigtigt våben i efterårssæsonen. Skal du have et par? Hvad siger du til den? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.