Nu nærmer det sig for alvor. Regelmæssig fodbold ruller snart over skærmen hver weekend fra verdens bedste liga, Premier League. Den sidste generalprøve for de store klubber blev afviklet i den forgange uge og det har medført en række spændende spots, som du naturligvis får at se i dag. Har vi fået det hele med, eller har vi overset noget?

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma evoSPEED 1 Hvid/Blå/Rød Som optakt til Premier League mødes pokal- og ligavinderen ugen forinden i et opgør om Community Shield-trofæet. Det var som bekendt Chelsea og Manchester City, der tørnede sammen og i den anledning fik vi set Puma evoSPEED-frontfiguren, Sergio Agüero tørne ud i den støvle og ikke blot støvlerne, men også han så meget, meget skarp ud.

Yaya Toure (Manchester City) - Puma evoSPEED 1 Hvid/Blå/Rød På midtbanen troppede nok endnu en City-spiller op i den nye Puma evoSPEED og for Toures vedkommende kastede den også et mål af sig. Da City først fik fat så de ud til at være nær topformen og kørte også uden de store problemer Chelsea ud af banen, da de blev reduceret til 10 mand.

Carlos Tevez (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Endnu en målscorer blev den tidligere så udskældte argentiner, der efter et flot soloridt bragede kuglen op i hjørnet. Det gjorde han i sine helt nye Nike CTR360 Maestri III med broderingen "CARLITOS 32" på - har du brodering på dine støvler i stil med Tevez?

Gael Clichy (Manchester City) - Umbro Stealth Pro Blackout Manchester City er i forvejen godt besat af Puma-spillere, men måske de snart får selskab af endnu én. Den franske back har i alle fald trænet i Puma-støvler ved flere lejligheder og når han nu begynder at blackoute sine betroede Umbro-støvler, kunne man fristes til at tro et støvleskift var undervejs.

Eden Hazard (Chelsea FC) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Ét af sommerens helt store samtaleemner på transfermarkedet endte efter lange forhandlinger i Chelsea, men heller ikke han kunne forhindre et nederlag til de blå fra London. Hazard spillede en ellers glimrende kamp, men vil nok mest blive husket for en meget kikset hælaflevering, der sendte belgieren til tælling.

Alex Song (Arsenal FC) - Nike CTR360 Maestri II Mørkeblå/Orange Imens City og Chelsea tørnede sammen, fik de resterende Premier League-klubber pudset formen af i den sidste testkamp inden sæsonstart. Ved den lejlighed blev Arsenals nye udebanesæt luftet og i den anledning fandt midtbanespilleren, Alex Song, et par støvler frem der matchede. Tror du Song er moderigtig, eller blot foretrækker Maestri II over den nye?

Santi Cazorla (Arsenal FC) - Adidas Adipure 11Pro Blå/Rød I den sidste testkamp fik klubbens fans også lov til at se de seneste tilføjelser til truppen i aktion og iblandt dem var spanske Santi Cazorla. Han spiller fortsat i EM-farvevarianten af 11Pro og har endnu til gode at skifte til den seneste farve. Når han det inden sæsonstart i næste weekend?

Ryan Giggs (Manchester United) - Reebok RG800 Custom Den walisiske legende, der vendte tilbage efter tjeneste for Storbrittanien under OL er naturligvis at finde i en ny Reebok, der matcher De Røde Djævles sæt bedst. Den blå accentfarve fra OL er erstattet af mere rød og nu er der blot at vente på, om også han har en farvevariant i ærmet til udebanesættet.

Aaron Hunt (Werder Bremen) - Nike Mercurial Vapor VIII Blackout Vi har som så mange andre støvlefans en udtryk svaghed for blackoutede støvler og fra tid til anden ser vi altså at de professionelle i stil med os andre tager sværten i egen hånd og maler dem helt til. En af dem der har haft rigtig stor succes med netop det er Aaron Hunt og der er derfor ikke andet at gøre end at vende tommelfingeren opad i hans ære.

Senad Lulic (Lazio) - Adidas Adipure 11Pro SL Hvid/Gul I det italienske blev vi for alvor forkælet med et spot af kaliber, fra en mand der i forvejen har givet os så mange. For kort tid siden blev han spottet i en CTR360 Maestri III, men nu er han at finde i en Adipure 11Pro SL Hvid/Gul. 180 gram, kængurulæder, sprintframe og meget mere, er det noget for dig, kan du stadig nå at forudbestille den på siden.

Christian Terlizzi (Pescara Calcio) - Nike T90 Laser II Gul/Sort Italienske fodboldspillere har for vane at levere støvlespots af kaliber og endnu en gang disker støvlelandet op med en godbid. Da Pescara Calcio mødte Genoa var det med Terlizzi iklædt en klassisk Nike T90 Laser II, er det en støvle du husker godt?

Aleksandr Samedov (Lokomotiv Moskva) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Vi kunne knapt nå at annoncere den seneste farvevariant af Adidas F50 Adizero møntet på Lionel Messi før den spottes på fødderne af en helt anden. I Rusland har Samedov tilsyneladende valgt at tilsidesætte Adidas' postulat og kunne derfor ikke holde fingrene fra den frække farvevariant. Men hvad pokker, vi havde gjort det samme, for den tager sig godt nok skarpt ud.

Raul Jimenez Rodriguez (Mexico) - Adidas Predator LZ DB Pink/Hvid De netop kronede OL-guldvindere fra Mexico fejede flot favoritterne fra Brasilien af banen i finalen, men det er nu ikke derfor Rodriguez er med i vores støvlespots. Det er han grundet sin Predator LZ, i en farvevariant der er tilegnet en anden professionel, nemlig David Beckham. Det kræver også sin mand, at bære et par lyserøde støvler, men det klarer han nu meget godt.

Neymar (Brasilien) - Nike Greenspeed Sort/Neon Finalen blev endestationen for det brasilianske landshold til OL og nok endnu en gang blev Mexico den onde ånd. En fortjent sejr, som Neymar ikke kunne gøre meget ved. Dog efterlader finalen et stort, ubesvaret spørgsmål for støvlespottere. Har vi set Nike Greenspeed for sidste gang?

En uge tilbage, så er Premier League igang. Vi har allerede fået en forsmag på et af de store opgør og det endte i Citys favør - kan de gentage sidste års succes? Hvilket støvlespot kunne du bedste lidt? Lad os høre hvad du synes i boksen herunder.