Vores skarpe brugere har allerede spottet den på fødderne på Lionel Messi og mens rygterne har svirret, kan vi nu afsløre den næste farvevariant af Adidas F50 Adizero. Den kommer i en ekstremt cool Krom/Orange og vil med sikkerhed blive et hit. Hvad siger du til den?

I optaktskampene til den nært forestående sæsonstart har verdensetteren fra FC Barcelona luftet en ny Adizero og på vores Facebook har rygtebørsen kørt på højtryk - var der snak om den næste Adizero, eller er det den nye farvevariant? Vi kan nu bekræfte, at det er den nyeste farvevariant, som Messi får eksklusivt indtil midten af september. Herefter vil den blive spredt ud til de andre Adizero-spillere, og vil derfor kunne ses på fødderne af Ashley Young, Luis Suarez og David Silva.

Den nyeste Adizero kommer vanen tro i to versioner; en med en overdel af enormt lækkert Goleo-skind og en version med en milimetertynd mikrofiberoverdel. Den argentinske troldmand er kendt for at tørne ud i læderudgaven og på denne farvevariant synes vi virkelig læderets høje kvalitet kommer til synes. Så hvis du er til det elegante og bløde touch som læder giver dig, kan det være svært at forestille sig en flottere farvevariant.

Adidas har bygget den trejde generation af deres populære speedstøvle op omkring tre elementer og én af dem er Adidas Sprintweb. Det bløde læder er ikke i stand til at holde støvlen tilstrækkelig på plads så Sprintweb fungerer som et skelet for støvlen, der yder stabilitet, komfort og et tight fit. Adidas F50 Adizero var den første letvægtslæderstøvle markedet blev præsenteret for og siden da har udbuddet vokset enormt og en perlerække af professionelle foretrækker også læderoverdelen, herunder David Silva, Arjen Robben og naturligvis Lionel Messi.

Ét af de områder der for alvor adskiller F50 Adizero fra resten af feltet er deres notoriske Sprintframe-ydersål, der kombinerer lav vægt, stabilitet og fleksibilitet. Sprintframe-teknologien er blandt de eneste teknologier der har fortsat på kollektionen siden den første inkarnation af den lynhurtige støvle blev præsenteret.

På undersiden har Adidas monteret deres notoriske knopsystem med triangulære knopper, der sikrer optimalt greb i banen og gør vendinger i høj fart nemmere. Det har været enormt populært siden vi først prøvede det og det har udviklet sig til at være et af de knopsystemer man for alvor stoler på, hvorfor Adidas også har valgt at montere det på deres Predator-kollektion.

På den nye støvle er der naturligvis også blevet gjort plads til Adidas' miCoach-teknologi, der med en lille chip måler dine løbsdata under træning og kamp; herunder topfart, antal sprinter og total distance. Så nu er det slut med at snakke om hvor hurtig du er, nu kan du nemlig bevise det.

Den nye Adidas F50 Adizero Sølv/Orange er klar til forudbestilling med en forventet levering i ultimo september - kun 1614 kr.

Vi har allerede fået et glimt af hvordan den nye Adizero kommer til at se ud på banen og vi blev ikke skuffet. Hvad siger du til den nye farvevariant? Kunne den være noget for dig? Giv dit besyv med i boksen herunder.