Pumas populære speedstøvle evoSPEED 1 er netop landet i to nye, flotte farvevarianter som vi nu skal se lidt nærmere på. Den elegante støvle har alt hvad der skal til for at blive en populær letvægter og med udseendet i orden blander den sig for alvor ind i kampen om din gunst. Byd velkommen til dem her.

Vi tager først et kig på Puma evoSPEED 1 i sort/orange, der hovedsageligt tager sig ud i kulsort, men som flot akkompagneres af orange og sølv accentfarver, der for alvor klæder speedstøvlen godt. Mikrofiberoverdelen er udviklet af specialisterne fra teijin og resultatet er meget succesfuldt. Blød og smidig som den er, smyger den sig hurtigt om foden og hjælper dit skarpe touch godt på vej, da boldfølingen er tangerende optimal. Endvidere er komforten i Pumas ånd i topklasse, men er du stadig mere til kommer den også med en overdel af højkvalitetskængurulæder.

I Jakobs anmeldelse af Puma evoSPEED 1 kunne han afsløre, at de langt om længe havde sænket snuden på deres speedstøvle, hvilket har givet den nye evoSPEED en lav og hurtig profil - noget Jakob i den grad har værdsat. For at imødekomme behovet for at kunne bruge støvlerne i alt slags vejr, har man på mikrofiberoverdel beklædt snuden med små knopper, der skaber friktion mellem støvle og bold og derved styrker grebet i boldet. Uanset regn og slud.

Puma præsenterede evoSPEED 1 med tre hovedpunkter; light, flex og fit. Det har de haft stor succes med, da støvlen blot vejer 190g i mikrofiber og 196g i kængurulæder. Derudover er komforten som nævnt før helt i top og for slutteligt at sikre optimal fleksibilitet har man monteret en Duoflex-ydersål, der er designet til at flexe og følge fodens naturlige bevægelser. Knopsystemet har Puma og redesignet i forhold til Velocity 1.11, da man har foretrukket koniske og dråbeformede knopper for at optimere greb i banen, facilitere vendinger alt imens komfort og trykfordeling ikke kompromiseres.

Nu er vi imidlertid nået til den næste farvevariant - orange/grøn. Frisk og lækker i farvekombinationen kommer den med garanti til at vække opsigt på banen i alle slags vejr, da den også fås med SG-knopper. Som dens førnævnte navnebror til denne støvle deles naturligvis de samme tekniske egenskaber og du sikres også her en ægte topstøvle.

Med en vægt på blot 190 gram og en farvekombination der vil frem i verdenen er Puma evoSPEED 1 for alvor med i toppen på speedstøvlemarkedet og med flere og flere professionelle tilknytninger til støvlen, er den fortsat i rivende udvikling.

Vi ser meget frem til at se Pumas store stjerner trække i den nye farvevariant og mon ikke Agüero, Falcao og resten af holdet nok skal finde vej til netmaskerne og vores støvlespots inden alt for længe.

Du kan se hele vores evoSPEED 1-sortiment her og sikre dig dit par, der allerede ligger klar til hurtig levering - kun 1359 kr.

Pumas seneste beklædning af deres elegante speedstøvle er ifølge os ganske vellykket og vi ser meget frem til at se dem komme i kamp. Hvad siger du til dem? Hvilken synes du bedst om? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet herunder.