Det er blevet fredag og vanen tro står vi klar med et knaldgodt Fredagstilbud til jer brugere. I denne uge kan du score dig en fantastisk top-bold til en ganske fordelagtig pris. Du kan nemlig spare 50% på Adidas Tango 12-bolden, der var den officielle kampbold under EM. Hvad siger du til det?

Den lækre topbold fra Adidas fik sit gennembrud under dette års EM-slutrunde, da Tango 12 høstede roser for sine egenskaber. Med slutrunder forbi skal den naturligvis ikke gå i glemmebogen og de af jer, der endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve Tango 12, står nu med en fantastisk mulighed for selv samme. Denne fredag og fredagen ud kan du nemlig erhverve dig et eksemplar til halv pris, eller rettere sagt sparer du 50% og du får den dermed til blot 499 kr.

Adidas Tango 12 har haft en begivenhedsrig sommer, hvor den blandt andet røg i nettet bag Maarten Stekelenburg, da Krohn-Dehli stadfæstede den danske sejr. Ligeledes den var stærkt involveret i en perlerække af flotte mål, herunder Zlatans mod Frankrig eller Balotellis mod Tyskland. Den kan nu blive din for blot 499 kr. - du sparer 50%.

Fodbolden lever lever naturligvis op til FIFAs høje krav og er lavet af 32 paneler, der faktisk minder en hel del om den sidste gigantsucces, Jabulani. Den er ikke syet sammen på normal vis, men er thermabondet så du slipper for generende syninger og dermed får en rundere bold.

Tilbudet gælder resten af fredagen, så slå til nu hvor du kan spare hele 50% -kun 499 kr.

Fredagen ud kan du udnytte dig af det gode tilbud, men ved midnat klapper fælder, så skynd dig at slå til. Hvad husker du bedste Tango 12 for? Hvad siger du til den som Ugens Fredagstilbud? Lad os høre hvad du synes i feltet lige nedenunder.