I weekendens støvlespots tager vi naturligvis et kig på den forgange uges støvlespots. Det har blandt andet først os til Storbritanien hvor der i disse dage duelleres på tværs af sportsgrene i de Olympiske Lege, men vi har naturligvis også haft et øje pejlet mod klubbernes pre-season, hvor en række gode spots fangede vores opmærksomhed. Se dem her og lad os høre hvilket du synes bedst om.

Mikel Arteta (Arsenal FC) - Puma King SL Hvid/Rød/Blå & Puma Evospeed 1 K-læder Hvid/Rød/Blå Den spanske midtbane-dirigent gør sig i disse dage klar til den nye sæson sammen med sin klub Arsenal FC, der har deltaget i turneringer i Asien. Her er det blandt andet blevet til 3 trofæer på 15 dage, men det er nu ikke så meget det der fangede vores opmærksomhed. Som vi har været vant til det før, spillede Arteta nemlig i Puma King SL, men da vi spottede ham til træning var det i Puma Evospeed 1 i kænguruskind og det bliver derfor spændende at følge hans støvlevalg når der tages hul på den nye sæson.

Abou Diaby (Arsenal FC) - Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød Endnu en midtbanespiller fra London-klubben, Abou Diaby, har fundet vej til vores støvlespots og det har han i de nye Nike CTR360 Maestri III i sort/rød. Den skadesplagede midtbanespiller er netop tilbagevendt efter lang til ude og han har interessant nok foretrukket den sekundære farvevariant af midtbanestøvlen. Det skal han dog have ros for, da vi mener den komplimenterer Arsenals nye hjemmebanetrøje på allerbedste vis.

Johan Djourou (Arsenal FC) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Den schweiziske midterforsvar er ligeledes igang med forberedelserne til den nye sæson og til en ny sæson hører sig naturligvis også nye støvler. Djourou har de forgangne sæsoner været fast mand i Puma Powercat-kollektionen, men nu lader det til at han har skiftet powerstøvlen ud med Nikes nyeste kontrolstøvle, CTR360 Maestri III. Han bliver ikke den eneste Maestri-mand i Arsenals forsvar, da både Gibbs, Santos og Vermaelen er at finde i støvlen - der må være noget om snakken.

Benoit Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur) - Under Armor 10K Pro Force II Hvid/Sort Venstrebacken hos London-klubben har så længe vi kan huske været værd at holde øje med, når det kommer til støvlevalg. I den forgangne sæson fortsatte han med at overraske os ved at spille med to forskellige støvler på fødderne og nu er han så på spil igen. Tidligere har Assou-Ekotto spillet i både Puma og Adidas, men nu er han blevet spottet i et par Under Armour-støvler. Om det skyldes, at Tottenhams trøjer ligeledes kommer fra det amerikanske mærke, eller om han har indgået en personlig aftale med Under Armour ved vi ikke, men det bliver spændende at følge.

Jonjo Shelvey (Liverpool F.C.) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Det blot 20-årige stortalent der til hverdag huserer på Liverpools midtbane har førhen været fast mand i Adidas' Predator-kollektion. Da Adidas Predator Adipower blev lanceret var han til og med blandt hovednavnene og i forrige sæson nåede han således også at bære den nye Predator LZ. Nu virker det imidlertid til, at Shelvey har krydset broen og skrevet under med Nike, da han de sidste kampe og træninger har spillet i Nike T90 Laser IV. Hvilken ville du vælge?

Sami Khedira (Real Madrid) - Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød Efter en ærgelig semifinale-exit fra sommerens Europamesterskaber er den tyske midtbanespiller vendt tilbage til sin daglige arbejdsgiver, Real Madrid. Her har den trofaste Maestri-mand trænet med sine holdkammerater i den nye Nike CTR360 Maestri III, men ikke i den forventelige farvevariant som vi kommer til at se på størstedelen af spillerne. Khedira har nemlig foretrukket den sort/røde-farvevariant og det skal han ikke klandres for, da den bestemt også tager sig godt ud.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Én af verdens allerbedste fodboldspillere, portugisiske Cristiano Ronaldo, er ikke blot blandt de største profiler på Real Madrids mandskab, men han er ligeledes den ubestridt største profil for Nikes Mercurial-kollektion. Foruden altid at følge de nyeste farvevarianter, forkæles Ronaldo også med eksklusive farvevarianter som kun han bærer. Nu er han dog noget pudsigt vendt tilbage til den allerførste farvevariant for Vapor VIII, nemlig Mango/Sort. Hvorfor tør vi ikke spå i, men måske du har et bud?

Jonas (Valencia) - Mizuno Morelia Neo Hvid/Sort En af profilerne hos spanske Valencia er den brasilianske angriber Jonas, hvis foretrukne våben plejer at være Mizuno Supersonic Wave III. Faktisk er han blandt hovednavnene for den japanske støvle, men det har ikke afholdt ham fra, for en stund, at skifte til Mizuno Morelia Neo som Jonas' landsmand Hulk er frontfigur for. Det er naturligvis også til at forstå, at angriberen har haft lyst til at prøve den 185g lette læderstøvle, men mon ikke han finder tilbage i Supersonic Wave III snart. Har du nogle erfaringer med Mizuno-støvler?

Marcelo (Brasilien) - Nike Mercurial Vapor VIII SG-Custom Clash Hvid/Rød Den karismatiske venstreback repræsenterer i disse dage Brasilien til OL og de er kommet enormt godt fra start. Det er nemlig kun blevet til sejre og med Spanien ude kandiderer brasilianerne for alvor til guldet. På fødderne af den vævre Madrid-back sad vanen tro et par Nike Mercurial Vapor VIII, men denne gang var et hidtil uset SG-knopsystemet monteret på støvlerne. Kan du greje hvad det er for et knopsystem?

Jerry Bengtson (Honduras) - Adidas F50 Adizero Rød/Gul Den helt store skuffelse ved dette års Olympiske Lege har uden tvivl været det spanske fodboldlandshold, der med EM og VM-guld i ryggen var udset som de store favoritter til guldmedaljerne. Sådan skulle det ikke gå og efter nederlag til Japan og Honduras er de definitivt ude af OL. Sejren til Honduras blev imidlertid grundlagt af Jerry Bengtson, der på flot vis headede sejrsmålet i nettet. Det gjorde han i den første farvevariant af Adidas F50 Adizero, nemlig Rød/Gul.

Mohamed Ahmad (De Forenede Arabiske Emirater) - Nike Mercurial Vapor Superfly I Gul/Sort Et af de spots der vakte mest glæde her på redaktionen i denne uge, var da vi spottede Mohamed Ahmad i den første inkarnation af den notoriske Superfly. Han troppede nemlig til kampen Storbritanien op i Nike Mercurial Vapor Superfly I i den lækre gule/sorte farvevariant. Jakob husker tilbage på støvlen med glædestårer i øjnene og giver et stort thumbs up til Ahmads støvlevalg - hvad siger du til det?

Scott Sinclair (Team Great Britain) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Efter en uafgjort i første kamp mod Senegal var Storbritannien på jagt efter en vital sejr, der kunne hjælpe dem videre i turneringen. Den blev kørt sikkert i stilling efter en 3-1-sejr over de Forenede Arabiske Emirater og i den kamp scorede Swansea-profilen til 2-1 på sin første berøring efter sin indskiftning. Det gjorde han i sine Nike Mercurial Vapor VIII, som den kreative kant også vil bære i den kommende sæson hvor han skal tørne ud for Michael Laudrups Swansea.

Joe Allen (Team Great Britain) - Nike CTR360 Maestri III Clash Hvid/Blå Endnu en af Michael Laudrups profiler på det Wales-baserede Swansea-hold, midtbanespilleren Joe Allen, var igen at finde i startopstillingen for Storbrittanien. Allen går imod strømmen for Maestri-spillere, da han til trods for offentliggørelsen af CTR360 Maestri III endnu har til gode at skifte II'eren ud. Det bliver spændende at følge den talentfulde britte i den kommende sæson og se hvorvidt det bliver i CTR360 Maestri III og om hvorvidt han bliver i Swansea.

Ryan Giggs (Team Great Britain) - Reebok RG800 Custom Hvid/Rød/Blå Den levende, walisiske legende, der for tiden indtager rollen som anfører på Storbrittaniens OL-hold, bragte i kampen mod De Forenede Arabiske Emirater sit hold på sejrskurs, da han headede 1-0-målet ind. For os var det dog hans støvler der vakte mest interesse, Giggs er blandt de eneste professionelle fodboldspillere, der spiller i Reebok-støvler. Det har han gjort igennem hele sin gloværdige karriere og derfor ærer Reebok ham med custom-made fodboldstøvler, som disse hvide, røde og blå RG800, der komplimenterer spillersættet på flotteste vis.

Fra OL til pre-season i Asien; vi kom kloden rundt i dagens skrivelse for at bringe dig ugens bedste støvlespots. Du har set alt fra Superfly I, til speciallavede Reebok-støvler og Puma King SL, men hvilket af vores støvlespots var det bedste efter din mening? Er der måske et der er gået forbi vores næse? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.