Vores 2017 Top 5 Årets fodboldstøvler | Joltter og JayMikes liste

24.12.2017

Skrevet af Mathias

2017 er ved at være slut og nu hvor de sidste dage af december bliver revet af kalenderen tager vi et kig tilbage på de bedste støvler lanceret dette år. Her er vores Top 5 bedste fodboldstøvler lanceret i 2017.

Vi har lige lagt en ny video op, hvor Joltter og JayMike sætter sig sammen og forsigtigt rangerer de fem støvler, som de vurderer er de bedste der er blevet præsenteret i år. Det er vigtigt at bemærke, at denne liste er baseret på støvlernes performance og hvor godt de føles at spille med. Vi laver nemlig også en liste over de pæneste farvevarianter og designs i næste uge, så med denne “Top 5 bedste støvler i 2017” tager vi ikke højde for hvor godt støvlerne ser ud.

Se videoen ovenover her og hør dem forklare/forsvare deres valg. Hvis du er utålmodig kan du også se listen nedenunder og så overveje om du vil se videoen efter.

Se de 2 lister herunder

Joltters Top 5 boots of 2017:

5. PUMA Future 18.1 Netfi

4. Puma evoPOWER Vigor 1

3. adidas X 17+ PureSpeed

2. Nike Magista Opus (new upper)

1. Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra

En stor overraskelse på førstepladsen for dem der kender Joltters fødder. Han har de mest latterligt tykke fødder, så Mercurial støvlerne og deres tynde last plejer at være helt umulige for ham at spille i. Flyknit Ultra er dog så blød og stærk at det ikke er noget problem for ham og de får derfor pladsen som bedste støvle i 2017 for Joltter. Resten af valgene taler for sig selv nærmest. Han kan lide behagelige støvler med en bred last og som er gode til frisparksforsøg i timevis.

JayMikes Top 5 boots of 2017:

5. Mizuno Rebula V1 Made in Japan

4. adidas Predator 18+

3. adidas Nemeziz 17.1

2. Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra

1. PUMA Future 18.1 Netfit

Så mange gode støvler på JayMikes liste, som kombinerer høj kvalitet og hype. Future er et kæmpe skridt i den rigtige retning for PUMA og at den er på begge vores værters liste siger altså noget. Specielt i samlingen med adidas Predator, som får en fjerdeplads hos JayMike og slet ikke er med hos Joltter. Afslutteligt, så skal man også bide mærke i femtepladsen hos Jakob, fordi Mizuno laver bare helt vanvittig gode fodboldstøvler og det er derfor ingen overraskelse, at en støvle-connoisseur som Jakob er vilde med dem.

Støvlerne på listen her er næsten alle på siden i de nyeste farvevarianter. Find dem her.