Unisport Keeper Camp er lige om hjørnet, og vi er i den grad ved at geare op til den spændende træningscamp med Lars Høgh i spidsen. Vi har skudt et par billeder af forberedelserne samt fået et par kommentarer fra nogle af folkene bag campen.

Unisport Keeper Camp er sat i verden for at give Danmarks målmænd en rigtig god oplevelse samt træning på absolut eliteniveau. I spidsen står Lars Høgh, der som en af Danmarks absolut bedste Keeper Coaches har hjulpet Danmarks bedste målmænd til at blive bedre.

Lars Høgh har sammensat et team af professionelle trænere, som på Unisport Keeper Camp vil træne deltagerne efter Lars Høghs principper og på den måde give dem maksimale betingelser for at forbedre sig som keepere.

Om træningen siger Lars Høgh selv, at “Unisport Keeper Camp er en god mulighed for at hjælpe unge målmænd med at lære de vigtige redskaber og perfektionere deres evner - dette fører til sikkert målmandsspil og store redninger. Øvelserne kommer til at dække områder som placering, timing og gribeteknik, da det efter min mening er de 3 vigtigste elementer i målmandsspillet.”

“Træningen kommer til at være sjov, lærerig og målet er at målmændene får input til hvad de kan arbejde videre med i klubben. Det er en stor motivation for både mig og resten af trænertemaet at arbejde med unge målmænd, som suger træningen til sig, og jeg er sikker på vi får en rigtig god Keeper Camp.”

Unisport Keeper Camp bliver afholdt i en professionel atmosfære, så de mange deltagere kommer til at få fornemmelsen af, hvad det vil sige at befærde sig i et elitemiljø i fodbold - og der vil bl.a. blive opsat Unisport-bander til at afgrænse træningsbanen på samme måde som når de store hold træner.

Filip Domagala, direktør i Unisport, ser frem til Keeper Campen og siger: “Unisport har fodbold i blodet, og det er vores helt store ønske at give unge målmænd en perfekt og fuldbyrdet fodboldoplevelse. Fra starten har vi fokuseret meget på at skabe et elite produkt, men hvor der er plads til målmænd på alle niveauer. Derfor er vi rigtig glade for at kunne realisere Unisport Keeper Camp i samarbejde med Danmarks bedste Keeper Coach og det førende specialistmærke indenfor målmandshandsker og tekniske målmandsprodukter.”

For at give de optimale betingelser til Campen er der blevet indgået et samarbejde med Sells Goalkeeper Products, der producerer målmandsprodukter i absolut topklasse. Således får alle deltagere et fuldt Sells træningssæt med trøje, knickers og sokker samt et par Sells Wrap Elite Aqua.

Adam Sells, direktør i Sells Goalkeeper Products: “Sells Goalkeeper Products er skabt udfra en vision om at levere markedets bedste produkter, og kun have fokus på målmandens behov. Udgangspunktet i vores produktudvikling er altid elite målmændene, da de udfordrer os til at skabe de ypperste produkter.”

“Ideen med Unisport Keeper Camp er enormt motiverende, og Sells vil gerne være med til at udvikle bedre målmænd i et land, der har stolte traditioner for en stor talentmasse af målmænd. Det er min personlige drøm, at vi måske har en deltager der i fremtiden kan gøre sig gældende i Superligaen som Jesper Christiansen (OB), David Ousted (Randers FC), Håkon Opdal (SønderjyskE) og Thomas Villadsen (F.C. Nordsjælland) der alle spiller i vores målmandshandsker.”

Teamet bag Unisport Keeper Camp er klar til at tage imod de mange deltagere, og der er lagt i kakkelovnen til en både sjov, lærerig og spændende Keeper Camp i målmændenes tegn, når den første Camp afholdes i København på torsdag og fredag. Campen er helt udsolgt, så vi regner med et rigtig godt miljø hvor man kan lære nye mennesker og få masser af gode råd til at blive en bedre målmand.

Husk at du stadig kan nå at tilmelde dig Unisport Keeper Camp i Århus d. 18-19. oktober, hvor der stadig er få pladser tilbage.

Vi glæder os rigtig meget til Unisport Keeper Camp - og hører også meget gerne om dine forventninger, hvis du skal med. Er du tilmeldt enten i København eller Århus, og glæder du dig til at skulle med? Del meget gerne dine tanker med os herunder.