Du kan nu bestille de engelske mestres flotte nye 2012/13 kollektion. Umbro har designet to fantastisk elegante fodboldtrøjer til Manchester City.

Efter flere års tilløb blev 2012 året, hvor City omsidder væltede Manchester United af tronen, og vandt det engelske mesterskab efter et regulært drama på sidste spilledag. Klubben med den nærmest ufatteligt stærke frontkæde har fået et par virkelig smukke trøjer der med garanti vil hjælpe City i forsvaret af mesterskabstitlen.

Hjemmebanetrøjen er holdt i den traditionelle lyseblå farve, mens accentfarven er sort. Trøjen er en typisk Umbro trøje, der er no-nonsense. Det er en ufattelig stilren, og stilsikker trøje, som Balotelli, Silva og Agüero med garanti vil få meget glæde af.

Trøjen har fået krave, og det gør at den forholdsvis detalje-fattige trøje alligevel får et særpræg, der skiller den ud fra mange af de andre fodboldtrøjer der er blevet lanceret de sidste par måneder.

På det venstre bryst pynter klubbens flotte logo. Logoet består af en ørn, som er et gammelt symbol for Manchester, byens byvåben, klubbens motto samt tre stjerner der udelukkende er til for syns skyld.

Umbros logo er på den anden side af brystet. Her afløste det i 2009 fra Le Coq Sportif, men Umbro har tidligere været mange årig sponsor i klubben. Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig.

Hovedsponsor hos Manchester City er Etihad Airways, der er et stort flyselskab baseret i de Forende Arabiske Emirater. Ligesom Umbro, har Etihad haft samarbejde med Umbro siden sommeren 2009.

Naturligvis har Umbro også designet en yderst elegant udebanetrøje, som vil blive brugt når den lyseblå hjemmebanetrøje ikke afviger nok fra modstanderholdets trøje.

Trøjen er lavet i en flot bordeux-rød farve, med lidt mørkere nålestriber. Sidste sæsons placering i ligaen in mente er det meget passende at accentfarven på trøjen er guld. Den vil med garanti vække glæde hos mange City-fans.

Udebanetrøjen er ligesom hjemmebanetrøjen kun sparsomt prydet med de allermest nødvendige detaljer. Manchester Citys logo sidder selvfølgelig også på udebanetrøjen. I guldfarven falder specielt klubbens motto "Superbia In Proelio" i øjnene. Det betyder "Stolt I Kamp", en større motivation kan man næsten ikke ønske sig som fodboldspiller.

Hjemmebanetrøjen er klar til forudbestilling nu - den forventede levering er i starten af august.

Manchester City - Hjemmebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 549,-

Manchester City - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Manchester City - Hjemmebanetrøje 12/13 L/Æ FORUDBESTILLING 599,-

Manchester City - Hjemmebanesæt 12/13 FORUDBESTILLING 917,-

Manchester City - Hjemmebanesæt 12/13 Børn FORUDBESTILLING 767,-

Manchester City - Hjemmebanesæt 12/13 L/Æ FORUDBESTILLING 967,-

Allerede nu har vi fået udebanetrøjen på lager, den kan du bestille nu. Husk at du også kan få helt originalt tryk på trøjen.

Manchester City - Udebanetrøje 12/13 549,-

Manchester City - Udebanetrøje 12/13 Børn 449,-

Manchester City - Udebanesæt 12/13 917,-

Manchester City - Udebanesæt 12/13 Børn 767,-

Hvad synes du om de nye City trøjer? Hvilken en foretrækker du? Hvilken spillere tro du at de henter i transfervinduet? Del din mening i vores debatforum