Køb dine julegaver hos Unisport

11.12.2017

Skrevet af Frederik

Juleaften kommer nærmere og nærmere, og hvis du endnu ikke har købt dine julegaver, har vi hos Unisport gjort det nemt for dig. Klik ind på vores julesite, og få overblikket.

Vi ved, at det kan være en besværlig opgave at finde ud af, hvad man skal købe i julegave. Især hvis den, man skal købe til, er en fodboldnørd, og man ikke selv er. Derfor har vi lavet en juleside, hvor du kan finde gaver til alle, lige meget hvilken klub de støtter, eller hvilket gear de har behov for. Det er ikke for sent at købe den perfekte julegave!

Besøg Jul i Unisport her.

Hvis du er fuldstændig på bar bund, giver vores julesite dig et overblik over de mest populære produkter lige nu. Hvis du vælger et af dem, går du ikke helt galt i byen, da de er super eftertragtede lige nu. Du kan også vælge at købe et gavekort, hvis du vil være på den helt sikre side, men hvis du ved en smule mere om, hvad du skal købe, kan du også sortere produkterne efter kategori. Kategorierne er blandt andet fodboldstøvler, fodbolde, fodboldtrøjer, indendørssko, sengetøj, træningsgear, børneprodukter og alle udsalgsvarer.

På vores julesite har vi også gjort det muligt for dig at specificere, hvilken klub modtageren af din gave holder med. Er det Liverpool, Real Madrid eller en helt tredje? Vi har det til dig. Du kan endda også sortere dine gavemuligheder efter budget. Så bliver det altså ikke meget nemmere!

Sidst men ikke mindst har vi gjort det muligt for dig at købe julegaver ud fra forskellige typer af personligheder. Vi har nemlig udvalgt gaver til vores grupper af faste kunder. Det vil sige, at du kan finde gaver til superstjernen, den loyale fan, fodboldbarnet, fodboldfaderen, stilikonet, fodbolddronningen, målmandskongen, freestylekongen og træningsfreaken.

Vil du udforske vores julesite? Tjek Jul i Unisport her.