Så er vi i denne uge igen klar med et super Fredagstilbud til vores fantastiske brugere. Mange er på vej på ferie i udlandet og i den anledning vil vi give dig muligheden for at vise de danske farver frem på fremmed græs. Derfor har vi lavet et knaldtilbud på Danmark landsholdstrøjer fra 249 kr. og så får du oven i hatten gratis, officielt kamptryk - du sparer 50%. Hvordan lyder det?

EM-slutrunden er overstået, men minderne består - de danske EM-helte overraskede alt og alle med deres præstationer i slutrundens måske sværeste gruppe; Tyskland, Portugal og Holland. Rollen som underdog skræmte ikke Danmark og med en fuldt fortjent sejr over de hollandske vice-verdensmestre var Krohn-Dehli & co. tæt på at kunne spille sig videre fra gruppen. Du husker garanteret kampen, men ønsker du at forevige mindet, kan du lige nu og resten af fredagen, erhverve dig en Danmark udebanetrøje fra Adidas til blot 249,- for en børnetrøje og 299,- for en voksentrøje.

Skulle du ønske at gøre den autentiske oplevelse komplet, kan du ligeledes resten af fredagen erhverve dig en udebanetrøje med det originale kamptryk fra kampen mod Holland. Det skal naturligvis ikke koste dig ekstra og det kan blive din til blot 249 kr. for en trøje i børnestørrelser og 299 kr. for en trøje i voksenstørrelser - du sparer hele 50%.

Fredagstilbudet stopper naturligvis ikke ved udebanetrøjerne og du kan ligeledes spare hele 50% på de danske hjemmebanetrøjer fra Adidas. I lækkert ClimaCool-materiale kan de rød/hvide-trøjer holde temperaturen nede når du begiver dig rundt i sydens varme - og så skader det bestemt heller ikke, at de også ser godt ud. Som det var tilfældet med udebanetrøjen, kan du ligeledes erhverve dig en hjemmebanetrøje i børnestørrelser til blot 249 kr. og en trøje i voksenstørrelser til 299 kr-. du sparer 50% på begge trøjer, men kun resten af fredagen, så det er om at slå til.

Vi har stadig kamptryk på lager fra kampen mod Portugal og er det ikke værd at tage med, når du får det med gratis? Vi kan i alle fald ikke komme på en bedre måde at mindes Nicklas Bendtners flotte mål mod Ronaldo & Co. på. Du skal slå til nu, for vi forudser at det bliver revet fra hylderne, så hvis du skal have en børnetrøje til blot 249 kr. eller en trøje i voksenstørrelser til blot 299 kr. så skal du skynde dig, for tilbudet gælder kun til midnat.

Hvad siger du til denne uges Fredagstilbud? Skal du have en trøje med på sommerferie - med eller uden kamptryk? Lad os høre hvor du skal på ferie henne og om du har en Danmark landsholdstrøje med i bagagen i kommentarfeltet nedenunder.