Efter at have løftet sløret for Nikes nye topbold, Maxim, for både Serie A og Premier League kan vi nu også fremvise den nye La Liga-bold og dermed give dig et overblik over Nikes nye topbolde, som skal være offciel kampbold i verdens tre stærkeste ligaer.

Nike Maxim er stedfortræder for den ellers meget populære Seitiro-bold vi så pryde græstæpperne i den forgangne sæson. I den kommende sæson skal Maxim være officiel kampbold for den engelske, den spanske og italienske liga. Boldene har dog allerede haft deres officielle debut i de enkelte lande; til Nikes The Chance-konkurrencer i England, Italien og Spanien har man benyttet sig af Maxim-bolden, og den tager sig unægteligt rigtig godt ud på banen.

Den nye Maxim La Liga-bold har fået et lidt andet farvemønster end sidste år, hvor den var rød og blågrøn. I år er farverne blevet lyseblå og orange, og den ligger sig således tæt op ad Premier League-bolden.

Bolden er naturligvis udstyret med LFP-logoet, som man også finder på ærmet af alle den bedste spanske ligas klubber. Maxim-bolden er lavet med udgangspunkt i den tidligere så populære Seitiro, hvilket betyder at Nike har videreført deres RaDaR-koncept, der gør bolden mere synlig og tillader spillerne reagere på et splitsekund. På den måde sørger boldens geometriske mønster samt synlige farver for maksimal synlighed for både spillere og fans.

Synes du La Liga-bolden er fed, og vil du gerne spille med den samme bold som Messi, Ronaldo, Cazorla og Llorente, så kan du forudbestille Nike Maxim La Liga lige her til 899,- kr.

Premier League-bolden var i sidste sæson blå og rød, og disse farver beholder bolden også i Maxim-udgaven, som Rooney, Balotelli, Mata og Gerrard kommer til at brillere de engelske baner med.

Maxim opbygget af fem lag, som hver især sørger for at give optimale førstegangsberøringer, konsistent kraftfordeling og et præcist og kraftfuldt svæv i luften.

Boldens yderste lag har Nike lavet af nitrogenudvidet skum, som sikrer, at bolden holder sin form og hjælper på holdbarheden. Denne avancerede bearbejdningsprocess sikrer en bold, som har nogle helt unikke spillekvaliteter.

Er du mest hooked på Premier League-bolden? Så kan du naturligvis forudbestille dit eksemplar af Nike Maxim Premier League lige her til 899,- kr.

I Italien er der også kommet nyt design, og her Nike leget lidt med farverne, så de passer bedre til det italienske flag. Her er man nemlig gået fra blå og sandfarvet til de mere ikoniske røde og grønne farver.

Ydersiden af Maxim er lavet med små udhulninger, som sikrer et mere stabilt og hurtigt svæv i luften på samme måde som en golfbold. Maxims indre er lavet af en carbon-latex blære, som sikrer bolden maksimal responsivitet og stabilitet. Du får en bold, som gør, hvad du beder den om.

Er du mere til italiensk bold? Så kan du naturligvis forudbestille dit eksemplar af Nike Maxim Serie A med en forventet levering i slutningen af juli - kun 899 kr.

Hvad siger du til de tre nye bolde - og ikke mindst Nikes statement om at Maxim er “Verdens bedste bold?” Del meget gerne dine tanker i boksen herunder, og husk også at fortælle hvilken af boldene der er din favorit.