De seneste dage har regnet tæsket ned over Danmark og hvis det er en våd sommer vi går i møde, så er det vores pligt at udruste vores brugere til det. Derfor har vi sat alt Craft baselayer ned med 25% så du kan gå regnen i møde i det korrekte udstyr - se det her.

Svenske Craft har sidnen 1973 været garant for sportsundertøj i allerhøjeste kvalitet. Siden man i sin tid startede produktionen, er der blevet udviklet 5 siloer af sportsundertøj; "Cool", "Warm", "Zero", "Zero Extreme" og "Action Extreme". På den måde kan du iklæde dig den serie, eller silo, der passer bedst den givne dag, hvilket i den grad kan være at foretrække.

Active Extreme-kollektionen er designet til at holde dig tør og godt tilpas i kølige og kolde temperaturer, samt transporterer sved hurtigt væk fra kroppen og materialet, således at du slipper for den mindste lugt i stoffet. Craft Active Extreme er lavet af et tyndt, elastisk, letvægtsmateriale, som er dobbeltsyet med to hight-tech polyester-fibre. Trøjen lader sveden transportere fra din krop og til de yderste lag af, så du er tør, og dine muskler kan præstere på ypperste niveau.

Craft Cool-kollektionen har til formål at holde dig tør og kølet når du dyrker motion eller sport på sommerdage. Med praktiske tanktops og trøjer i korte ærmer, er det et godt våben mod elementerne til sommertræninger i det danske land og klima. Undertøjet fremstilles i to high-tech materialer: plain og mesh. Begge baseret på brugen af seksstrengede fibre, en unik konstruktion som giver hele seks kanaler som trækker fugt væk fra kroppen og bibeholder den i den korrekte temperatur.

Craft Warm-kollektionen baserer sig på lidt andre principper. Hvor Cool-kollektionen havde til formål at holde dig kølet, vil Warm sørge for at du holder varmen når til vinter skal udendørs og træne. Testet videnskabeligt, er Craft Warm-kollektionen genialt bygget op på en sådan måde, at du ikke overopheder, men derimod afgiver den nødvendige mængde varme løbende.

Zero og Zero Extreme-kollektionen er Crafts mest komplette kollektion og her finder du baselayer til enhver begivenhed. Her kan du ikke blot ruste dig til sommerens våde træninger, men du kan ligeledes udnytte dig af det gode tilbud nu og gøre dig klar til vinteren. Den er syet således, at den generer mindst muligt under sportsudøvelse og har en gennemført pasform, der vil passe alle atleter. Zero og Zero Extreme fra Craft er bedst i temperaturer under 10 grader, da den er med til at holde din krop varm under kolde og ekstremt kolde situationer.

Er du godt rustet til våde sommertræninger, eller står du og mangler baselayer til vinteren? Hvad synes du om tilbudet på Craft baselayer, er det noget du kunne finde på at udnytte dig af? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.