Velkommen til Predator-universet | Et ikon overtager Unisport Flagship Store

06.12.2017

Skrevet af Frederik

adidas Predator er tilbage, og støvlen har overtaget Unisport Flagship Store med stil. Kom forbi, og tjek den nye støvle og alle de andre klassiske Predators i vores adidas Predator-udstilling.

Endelig er en af verdens mest ikoniske støvler tilbage. Den nye model hedder Predator 18 og er en innovativ og moderne version af den klassiske Predator-silo, og den erstatter ACE17+ PureControl i alle fremtidige adidas-lanceringer. Den originale Predator blev første gang lanceret tilbage i 1994 og er blevet båret gennem 90'erne og 00'erne af stjerner som David Beckham, Zinedine Zidane og Del Piero, som skabte historie i de ultra populære støvler.

adidas Predator 18+ er allerede blevet budt velkommen af superstjerner som Paul Pogba, Mesut Özil og Dele Alli og mange flere af verdens bedste playmakere. Så hvad handler hypen om? Kom forbi Strøget i København og tjek det ud. Vi har budt Predator 18 velkommen til vores Initiative Zone og har gjort alt klar til, at du kan lære støvlen endnu bedre at kende. Vi har også skabt en fed udstilling af Predator-universet inklusiv de ældre originale modeller, der blev båret af stjernerne i 90'erne og 00'erne.

Så kig forbi, og oplev både nye og gamle adidas Predator-støvler og alt det, vores fantastiske butik ellers har at tilbyde. Vi ses!