Den traditionsrige klub Lyngby BK rykkede sidste sæson ned i den danske 1. Division, og klubben står nu over for opgaven at skulle rykke op hurtigst muligt igen. Det kræver en frisk start, og det får Lyngby med deres nye spilledragter fra tyske Adidas, som er ny sponsor i klubben. Se de nye trøjer her.

Få overblikket over alle Lyngbys nye spilletrøjer lige her

En Lyngby hjemmebanetrøje skal naturligvis være blå, og den nye trøje lever helt op til dette kriterie. Således er Lyngbys nye hjemmebanetrøje enkel og elegant med en overvejende blå trøje med hvide striber på ærmerne samt en blå krave.

Trøjen er lavet af tyske Adidas, som fra den nye sæson er blevet materialesponsor i Lyngby. Derfor får Die Drei Streiben lov at pryde trøjens skuldre som det eneste synlige mønster på trøjen. Striberne stopper halvvejs nede på ærmet, således at der er plads til Betsafe Liga-emblemerne.

I nakken har Lyngby-trøjen et Unisport-logo, idet vi også er en blevet en del af samarbejdet mellem Lyngby og Adidas. Her kommer det til at sidde hele sæsonen.

Lyngby Boldklub blev stiftet i klubbens nuværende form i 1921, hvor man bruge Lundtofte Flyveplads som bane og hangarerne som omklædningsrum. Klubben er kommet et stykke vej siden da, og flyttede i 1949 ind på Lyngby Stadion.

Lyngbys logo er på den nye trøje blevet enkeltstående, og har altså ikke mere den hvide firkant omkring sig. Dette hjælper blot trøjens enkle design yderligere på vej og lader den Blå Viking stå flot alene på trøjen.

Hjemmebanetrøjen er lavet af Adidas' lækre Climalite-materiale, som sikrer lækker pasform og god åndbarhed, så spillerne ikke overopheder på banen.

På maven har trøjen klubbens hovedsponsor, J. Jensen A/S, som er et entreprenørfirma med specialitet i nedrivning. Lyngby og J. Jensen indgik deres 3-årige aftale, der løber til 2014, i april 2011.

Du kan få din Lyngby hjemmebanetrøje lige her - kun 549,- kr.

Lyngby får naturligvis også ny udebanetrøje, som til den nye sæson bliver Sort/Lyseblå/Hvid. Den nye trøje giver et friskt udtryk, og med de lyseblå elementer på ærmerne får den sorte base på trøjen masser af liv.

Trøjen er naturligvis også udstyret med både Adidas- og Unisport-logoerne på brystet og i nakken, og har J. Jensen på maven. Trøjen giver et fedt alternativ til den mere enkle hjemmebanetrøje, og vakte stor begejstring da den blev præsenteret for Lyngby-spillerne.

Trøjen er som hjemmebanetrøjen også lavet i Climalite, så Tauber, Rasmussen og Henriksen ikke bliver for varme, når de er på banen.

Du kan få din Lyngby udebanetrøje lige her - kun 549,- kr.

Den nye Lyngby tredjetrøje mixer tingene lidt op, og giver klubben et frækt udtryk, når de to andre trøjer clasher med modstanderholdets. Tredjetrøjen er nemlig en kombination af Rød/Blå, og holder på den måde den flotte Lyngby-blå farve.

Trøjen har samme design som hjemmebanetrøjen med den foldbare krave og Adidas-striberne, der dækker havldelen af ærmerne. Denne farvekombination sikrer, at der skabes en fed kontrasteffekt, så spillerne kommer til at være ekstra synlige på banen.

Selve Adidas-logoet er på tredjetrøjen blevet farvet blåt for at matche striberne, og det går godt i spænd med Lyngby-logoet, der sidder på trøjens venstre bryst. I nakken pryder Unisport-logoet naturligvis trøjen, mens J. Jensen som det eneste logo er hvidt.

Du kan få din Lyngby 3. trøje lige her - kun 549,- kr.

Der er også kommet en ny trøje til Lyngbys sidsteskanse, som flot holder stilen fra både hjemmebane- og 3. trøjen. Således er den nye Lyngby målmandstrøje lavet i samme design med i farverne Grøn/Blå. På denne måde er den blå Lyngby-farve igen holdt som accentfarve for hele tiden at have klubbens rødder in mente.

Kraven er således også blå, og med den foldbare krave er der masser af mulighed for både at have den lagt ned på klassisk vis eller stille den op, hvis attituden er til det.

På målmandstrøjen er Adidas- og J. Jensen-logoerne begge i hvidt, mens det grønne Unisport-logo går fint i spænd med trøjens hovedfarve i nakken.

Du kan få din Lyngby målmandstrøje lige her - kun 599,- kr.

Få overblikket over alle Lyngbys nye spilletrøjer lige her

Hvad synes du om de nye Lyngby-trøjer? Er det cool med Adidas som sponsor, og kan Lyngby vende hurtigt tilbage til Superligaen? Del meget gerne din mening om de nye trøjer og klubbens muligheder i boksen herunder.