Denne weekends tur ned af mindernes allé byder på en helt speciel trøje der var forberedt til Raúl i en Champions League kamp mod Inter.

I sommeren 2010 skete det nærmest utænkelige. Raúl González Blanco skiftede fra Real Madrid til tyske Schalke 04. Hans første sæson i Ruhrklubben bød på et sandt eventyr i Champions League, og vi har fået fingrene i en reservetrøje der var forberedt til Champions League kvartfinalen mod Inter.

Schalke brugte den hvide tredjetrøje som Champions League trøje i sæsonen 2010/11. Derfor var det heller ikke overraskende at det var i denne trøje at die Königsblauen stillede op da de mødte Inter på San Siro i den første af to kvartfinalekampe.

Inter var forsvarende Champions League mestre, og Schalke 04 var igang med en miserabel Bundesliga sæson, så det var kun de færreste der for alvor troede på at tyskerne kunne besejre Inter. Alligevel er kampen gået over i historien, som "das Wunder von Mailand", på dansk "Miraklet i Milano".

Kampen var knap gået igang før Manuel Neuer måtte hente bolden ud af netmaskerne. En lang bold blev slået frem mod Schalke-målet, Neuer kom ud og fik headet godt og langt væk, men fra midterlinjen flugtede Dejan Stankovic bolden i kassen til 1-0. Efter chokstarten bølgede kampen frem og tilbage. Ved pausetid stod det 2-2, fælles for begge hold var, at man havde vist forrygende offensiv fodbold og katastrofalt forsvarsspil.

Efter pausen kollapsede Inter fuldstændig. På et par gyldne minutter i begyndelsen af anden halvleg fik Schalke afgjort kampen, og da dommer Martin Atkinson fløjtede af stod der ufattelige 2-5 på måltavlen. Kuriøst nok var det på samme stadion at Schalke 04 vandt sit hidtil eneste europæiske trofæ. I 1997 slog Schalke, Inter med 4-1 efter straffespark i UEFA-Cup finalen.

En uge senere gjorde Raúl & co. arbejdet færdigt, da man vandt 2-1 hjemme på Arena aufSchalke i Gelsenkirchen. Det var i den kamp at Raúl scorede sit 71. og sidste mål i Europas fornemmeste klubturnering Champions League.

Som de fleste fodboldtrøje-kendere ved så er der forskel på de trøjer som kan købes i butikkerne, og de trøjer som spiller bruger i kampene. Denne trøje rummer naturligvis også flere spændende detaljer.

På trøjens venstre bryst er Schalke 04's logo broderet ind i trøjen. Ud over de åbenlyse referencer til klubbens navn, så har man også lavet et G, der står Gelsenkirchen. G'et er det hvide område der er lige på indersiden af den ydre blå cirkel i logoet. I forhold til replica versionen er logoet en smule større.

Indersiden af logoet er dækket med filt for at syningerne ikke generer spilleren. Denne detalje ses kun på de specielle spillerversioner, hvor Adidas gør sit ypperste for, at sikre de bedste forhold for spilleren.

Midt på trøjen sidder Adidas' eget logo, men også dette logo er anderledes end de normale replica-trøjer. Logoet er nemlig ikke broderet på, men derimod limet på. Dette er gjort for, at reducere trøjens vægt mest muligt.

Adidas har lagt sig i selen for, at gøre trøjen helt unik. På hele trøjens højre side har er der et stort Schalke-logo imprægneret. Et flot touch der gør trøjen helt ekstraordinær.

På maven figurerer et af verdens største selskaber, nemlig det russiske Gazprom. Firmaet er globalt set den største leverandør af naturgas. Gazprom har sponsoreret Schalke 04 siden 2007. Sponsoratets anslåede værdi er i omegnen af 150 millioner dollars.

Ærmerne har store meshpaneler, der sikrer en fantastisk åndbarhed i trøjen, så det er nemmere, at yde på maksimalt niveau igennem alle 90 minutter.

På ærmerne sidder også de ikoniske "Drei Streifen". De tre striber der kendetegner et hvert Adidas produkt er på denne trøje grå. På replicatrøjerne er striberne syet på, men på spillerversionen er de lavet i plastic.

Trøjen blev lavet til en Champions League kamp, og derfor sidder der selvfølgelig det obligatoriske Champions League logo på det højre ærme, mens UEFAs Respect logo prydder det venstre ærme. Champions League logoet har siddet på trøjerne i rigtig mange år, mens Respect logoet først kom til i 2009, som et led i UEFAs kamp mod racisme i fodboldverdenen.

Nederst på trøjen står der Formotion, der er det materiale Adidas som oftest bruger til spillertrøjer. Formotion er noget tyndere end det ClimaCOOL materiale der benyttes til replicatrøjerne. Det gør at trøjen er noget mere velegnet til sport på eliteniveau, men også at den lettere går i stykker.

Trykket på ryggen er også meget signifikant. Det er noget større end det der kan købes i de almindelige forretninger. Dette er gjort for at det på tv-skærmen er nemmere og tydeligere at skille spillerne fra hinanden.

I forhold til det tryk Schalke bruger i Bundesligaen er der flere ændringer. Hele navnet er skrevet med store bogstaver, i de nationale kampe er det kun forbogstavet der skrives med stort. Normalt er der et Schalke-logo i trykket, men dette er blevet fjernet så nummeret er helt massivt. Slutteligt så står der heller ikke "Schalke 04" under nummeret. Dette er ellers kutyme i Bundesligaen, men UEFA tillader ikke andet end navn og nummer på bagsiden af trøjen i internationale turneringer.

Schalkes Champions League-eventyr fortsatte indtil semifinalen, hvor engelske Manchester United blev for stor en mundfuld. Raúl er stadig den mest scorende spiller i Champions League, men efter sit skifte til Al Sadd fra Qatar er det nok mere end tvivlsomt om han kommer til, at lave flere mål i denne turnering.

Hvad synes du om trøjen? Kan du huske kampen? Er der et af Raúls mange mål du husker helt specielt? Del dine tanker med os her i kommentarfeltet.