Det er blevet fredag og weekenden står for døren, men hos Unisport betyder fredagen, at det er blivet tid til at forkæle vores brugere. Det er nemlig blevet tid til Fredagstilbudet og i denne uge har vi i EM's ånd sat prisen markant ned på Adidas F50 Adizero Rød/Blå i mikrofiber OG skind - de koster nemlig kun 999 kr. - du sparer 38%

Adidas præsentede op til EM-slutrunden den elegante farvevariant, der er fællesnævner for alle Adidas' støvlesiloer under EURO2012 - nemlig Rød/Blå. Den populære Adizero har naturligvis også fået et nyt lag maling og den tager sig enormt godt ud.

Under EM i Polen og Ukraine har den siddet på fødderne af nogle af verdens største fodboldspillere og nu har den også spillet sig hele vejen til finalen. Når Spanien møder Italien på søndag vil den lette støvle være repræsenteret på fødderne af blandt andre Nocerino, David Silva og Jordi Alba - ikke ligefrem det værste spiller portefølje.

Er du til mikrofiber som Karim Benzema? Så klik her. Resten af fredagen kan den blive din for 999 kr. - du sparer 38%

Den nye Adizero er udstyret med fartoptimerende teknologier som SprintFrame, SprintSkin, SprintWeb og selvfølgelig også Micoach - den intelligente chip der tracker dit løbearbejde under træning og kamp, så du kan regne din totale distance, topfart, gennemsnitshastighed og antal sprinter ud.

Er du mere til en overdel af Goleo-skind som David Silva? Så klik her. Den kan ligeså blive din for blot 999 kr. - det er en besparelse på 38%

Adidas F50 Adizero produceres i to varianter - den ene er udstyret med ultratyndt og let SprintSkin i mikrofiber, der sikrer en utrolig lav vægt på 165 g. Den anden har fået en overdel af læder, til dem der foretrækker det klassiske, elegante touch fra Goleo-skindet. Så hvad er du til mikrofiber eller skind.

Hvad siger du til denne uges Fredagstilbud, er det noget du kan bruge? Tror du, at Adidas F50 Adizero får en afgørende rolle i finalen på søndag? Lad os høre hvad du synes, lige nedenunder i kommentarfeltet.