Vi præsenterer: adidas Predator Tango 18+ Boost

04.12.2017

Skrevet af Frederik

Vi drømte alle om at se Predator vende tilbage til banen, og den drøm blev til virkelighed med lanceringen i sidste uge. Nu gør adidas nyheden endnu bedre og introducerer også deres mest legendariske silo til gaderne i premium fashion.

adidas introducerer i dag en street-version af deres Predator 18+, som introducerer en unik Boost-sål, der er udviklet specielt til denne sko. De har allerede tidligere vist en 18.1-version med snørebånd og Boost, men vi havde altid en fornemmelse af, at vi ville se en mere limited og fuldstændig snørebåndsløs udgave.

adidas Predator Tango 18+ Boost har et slim design, der kombinerer sort Primeknit med en flashy hæl, hvorpå der står "PREDATOR" med siloens ikoniske skrifttype. Når du tager sneakeren på, former Primeknit-materialet sig efter din fod og afslører samtidig en hård rød farvedeklaration. Alt dette er monteret på en uovertruffen Boost-sål, som både giver dig ekstra bounce og får dig til at se super skarp ud.

Med introduktionen af Predator har Savage Control overtaget PureControl, og ACE-siloen bliver lukket. Når det kommer til adidas’ Stadium to Street-initiativet, hvor de mest populære støvlesilhuetter er smeltet sammen med en UltraBoost-sål, har ingen version været mere populær end ACE 16+ UltraBoost. Det bliver interessant både at se, om Predator kan nå samme højde, og om vi har set den sidste af A 16 + UB.

Du kan få fingrene adidas Predator Tango 18+ Boost lige her. Det er en del af adidas Limited Collection, så forvent ikke, at de er tilgængelige i lang tid.