Der tegner sig nu et billede af Frankrig som "dark horse" i kampen om EM-guldet. I aften møder Frankrig Spanien kan sikre sig en billet til semifinalen med en sejr. Puma EvoSpeed-manden Olivier Giroud svarer her på en række spørgsmål om EM 2012 og det franske landshold.

Spørgsmål: Det her er din første store turnering med det fransk landshold - hvor meget ser du frem til det? Giroud: Det er meget nyt for mig og det gør det meget specielt for mig, især for en som mig, der netop har startet sin landsholdskarriere. Så det gør det endnu mere spændende, så det ser jeg rigtig meget frem til.

Spørgsmål: Du har haft en helt fantastisk sæson med Montpellier, hvor du var en af nøglespillerne, da I vandt Ligue 1 i år. Er det noget der har hjulpet dig i dine forberedelserne til EM, og hvor vigtigt er det at have den selvsikkerhed med til en sådan turnering? Giroud: Det er klart, at når du opnår en masse succes og bliver mere og mere selvsikker, så tilføres dit spil en ro du ikke kan opnå på nogen anden måde. Du bliver mere frigjort af det pres der hviler på dig og derudover er det naturligvis vigtigt for en angriber at have massere af selvtillid.

Spørgsmål: Det franske landshold virker til at være blevet en enhed under den nye træner, Laurent Blanc, hvordan er stemningen på holdet? Giroud:Vi stoler på os selv og vores kvaliteter og vi står bag træneren, ligesom han står bag os, så der er en meget positiv stemning på holdet.

Spørgsmål: Hvor stolt er du over at kunne repræsentere Frankrig på landsholdet? Giroud: Det er først for nylig at jeg har påbegyndt min landsholdskarriere, så denne turnering er meget spændende for mig. Førhen kendte jeg kun til at repæsentere holdet og byen, Montpellier, men på landsholdet får det bare en helt ny betydning. At repræsentere sit land i en så stor turnering som EM er virkelig en stor ære.

Spørgsmål: Du scorede dit første landsholdsmål mod Tyskland tidligere på året, i en kamp I endte med at vinde. Kan du beskrive den følelse? Giroud: Jeg var meget stolt og meget glad for at have scoret, men jeg husker faktisk intet efter jeg scorede. Det var først senere det slog mig, så glad var jeg.

Spørgsmål: Hvad vil du betragte som værende en succesfuld slutrunde for Frankrig? Giroud: Frankrig har ikke klaret sig så godt som de burde i de store turneringer de sidste år, men nu vi er gået videre fra gruppespillet er det allerede tættere på vores mål - og nu tager vi det som det kommer.

Spørgsmål: Du skal spille i den nye Puma Evospeed 1 til turneringen - hvad synes du om støvlen? Giroud: Der er virkelig sket meget med støvlen, sammenlignet med den forrige model. Den har udviklet sig meget, den er lettere og mere fleksibel - den giver et rigtig godt greb i banen og tager godt fat i bolden. Jeg havde en virkelig god første oplevelse i den da vi spillede mod Island, så jeg er meget tilfreds og glad for den nye støvle.

Hvad tror du - kan Frankrig slå Spanien i aften, eller må de strække våben mod Europa- og verdensmestrene. Giv os dit bud i boksen herunder.