De italienske mestre fra Torino har netop lanceret deres nye udebanesæt og i næste sæson skal de tørne ud helt klædt i sort. Inspirationen er hentet i den stolte klubs gloværdige historie og adskiller sig drastisk fra sidste års lyserøde udebanetrøje. Hvad synes du om Juventus' nye udebanesæt?

Italienernes nye trøje er holdt i et meget stilrent design, men er bestemt ikke uden detaljer. Under det ikoniske logo er der blevet plads til den italienske skrivelse 30 sul campo, der oversat til dansk betyder 30 på banen. Teksten referer til de mesterskaber Juventus har vundet - officielt har Den Gamle Dame vundet 28 mesterskaber, da man har fået frataget 2 (fra 2005 og 2006) grundet match-fixingskandalen "Calciopoli". Men spørger man Juventus-fans, så har klubben altså tilspillet sig 30 mesterskaber.

Over logoet ses derfor også 2 stjerner; 1 for hver 10. mesterskab, hvor fans af klubben nok vil argumentere for, at der bør være en 3. stjerne til at gøre de andre selskab. Mange vil mene, at Juventus blev gjort til syndebuk for den omfattende skandale i italiensk fodbold, der også havde AC Milan, Lazio og Fiorentina involveret, men førnævnte slap for tvangsnedrykning, som det skete for Juventus.

Indersiden af nakken (som det kan anes på topbilledet) er prydet af klubbens motto: “Vincere Non È Importante È L’Unica Cosa che Conta” - At vinde er ikke bare vigtigt, det er det eneste der tæller. Budskabet er klart fra Italiens mest vindende klub nogensinde. De italienske mestre er den ubestridt mest vindende klub i Serie A's historie med sine 28 mesterskaber og 2 Champions League-sejre.

Set i lyset af sidste års trøje, har designerne hos Nike valgt en helt anden stilretning, men måske det helt sorte look falder i god jord hos de excentriske supportere? Trøjens design stemmer i alle fald godt overens med fordums trøjer fra Bianconeri, der altid har været kendt for deres sorte og hvide trøjer. De hvide tværstriber på ærmet skaber en god kontrast til den kulsorte trøje og sender diskrete tanker til klubbens kælenavn "Zebraerne".

Trøjen er naturligvis lavet i Nikes DriFit-materiale, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen. Trøjen er ydermere produceret af 96% genbrugsmaterialer og til et helt sæt bliver der brugt 13 plastikflasker og er på den måde en af mest miljøvenlige trøjer på markedet.

Du kan selvfølgelig allerede forudbestille udebanetrøjen her, med forventet levering i starten af august - fra kun 449,-

Juventus F.C. går ind i den nye sæson med deres titelforsvar på spil og Bianconeri vil helt sikkert gøre alt hvad de kan for at vinde mesterskab nr. 29 og på den måde rykke sig tættere på klubbens 3. stjerne. Hvad synes du om det elegante sæt? Kan du lide det underspillede look, eller kunne du bedre lide sidste års flamboyante trøje? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenunder.