Vi har fået et kig ind i det portugisiske landsholds kampforberedelse. Her får du bl.a. set når spillerne modtager deres Nike Clash støvler og hvordan de forbereder sig op til kampen. Lækre støvler til trods, har de så en chance mod de danske vikinger i aften?

Du kan i den første video følge de portugisiske stjerner på deres hotel, når de modtager deres nye fodboldstøvler, med flotte broderinger. Det er Nike, der står bag leveringen af deres Clash-støvler i nogle old-school trækasser, med Nikes "My time is now"-slogan graveret på.

Selv graverede trækasser er naturligvis ikke nok for en af verdens største fodboldstjerner; Cristiano Ronaldo. Den portugisiske kaptajn får naturligvis særlig behandling fra Nike-teamet, så det er ikke overraskende at Real Madrid-stjernen får foræret en iPad, iPhone plus iPod-dock, et Nike Fuel Band og hans træningstøj i en taske med kaptajnens egne initialer på.

I den sidste video får du et eksklusivt blik ind i Portugals omklædningsrum forud for en landskamp. Her kan du se alle støvlerne og de små ritualer der spænder af før kampstart, herunder musik, trøjesignering og fælles kampråb. OBS. Hold nu godt øje i videoen - du kan måske vinde en lille præmie.

Hvad synes du om det portugisiske landshold? Tror du stemningen er lige så afslappet forud for kampen i aften? Cristiano Ronaldo har det med at få custom-made sine fodboldstøvler og de nye er ikke nogen undtagelse; kan du se hvordan hans støvler i den sidste video adskiller sig fra den almindelige Vapor VIII? Hvis du svarer rigtigt, er du med i konkurrencen om en dansk landsholdstrøje, så giv os dit bud i kommentarfeltet nedenunder.